MHP´YE BÜYÜK İLGİ

MHP´YE BÜYÜK İLGİ

gundemeregli.com-MHP Ormanlı Belediye Başkan Adayı Bayram Başol bu gün partisinin il ve ilçe başkanları ve yaklaşık 500 kadar partili ile 4 seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.Açılışlar büyük coşkuyla yapıldı.

Milliyetçi Haraket Partisi (MHP) Ormanlı Beldesi’nde 4 ayrı noktada seçim bürosu açılışı gerçekleştirdi. Başkan adayı Bayram Başol Ormanlı’nın geldiği noktayı anlatarak “Ormanlı’yı yeniden ayağa kaldırmaya geliyorum” dedi.

Ormanlı seçim bürosu açılışlarında MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, İlçe Başkanı Talat Şeker, Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir, Gülüç Belediye Başkan Adayı Atilla Tarık Semiz, İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Semih Çolak, Ereğli Ülkü Ocakları Başkanı Sertan Kuzu ve yaklaşık 500 kadar vatandaş katıldı. Alanı tıklım tıklım dolduran Ormanlılılar Bayram Başol’a tam destek verdiler.

Açılış konuşmasın da MHP Ormanlı Belediye Başkan Adayı Bayram Başol konuşmasın da “Bizi Bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan teşkilatlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum. 1954 yılında Ormanlı’da doğdum. Doğduğum günden bu yana Ormanlı’da yaşıyorum. 10 yıl evvel emekli oldum ve halen Ormanlı’da yaşıyorum. Bu davaya neden girdiğimi kısaca sizlere anlatmak istiyorum. Ben geçmişte yapılamayanları eleştirecek değilim. Ormanlı Belediyesi’nde bu güne kadar görev yapan tüm belediye başkanlarına yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Ben bu güne kadar görev yaptığım kurumlarda ki tecrübelerimi Ormanlı’ya yansıtmak istiyorum. O’nun için Ormanlı Belediye Başkanlığına aday oldum. O’nun için sizlerin karşınızdayım. Böylesine heyecanlı ve coşkulu teşkilat yapısı içerisinde bende kendimi genç hissediyorum.
30 Mart’ta demokrasi gereği seçim var. Ormanlı’ya hizmet kervanını getirmek için bana kucak açan başta il başkanımız Sayın Hamdi Ayan olmak üzere Ereğli İlçe Başkanımıza ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Biz bu güne kadar kişilere hiçbir zaman biat etmedik, bundan sonrada biat etmeyeceğiz. Bizim tek biat edeceğimiz Ormanlı halkıdır. Ben hizmetin nereden alınacağını, hizmetin nasıl geleceğini çok iyi bilenlerdenim. Birileri ne derse desin, hiç merak etmeyin. Onları Allah ile baş başa bırakıyorum. Ormanlı’ı bu hale getirenler hiçbir zaman kalkamayacaklar. Ben burada 10 gündür kurumları dolaşıyorum. Ormanlı kurum ve kuruluşları ile çıtasını yükseltmiş ancak birileri önüne set çekmiş. Ben Ormanlı’nın önündeki bu seti kaldırmak için bu göreve talibim.


Biz bu dönem içerisinde hiçbir siyasi partiyi ve düşünceyi ötelemeden, kötülemeden MHP amblemi altında aday olduk. Ormanlı halkı 30 Mart’tan sonra “Böyle bir hizmet varmış mı?” diyecek. Ben sizleri asla mahçup etmeyeceğim. Ben Ormanlı’da bu güne kadar görev yapanlardan 5 gömlek daha fazla çalışacağım. Bu hızlı çalışmanın karşılığında Ormanlı hizmeti alacak. Bize “İşte efendim iktidarmılar?” diyebilirler. Biz kimden nasıl hizmet alacağımızı bilenlerdeniz. Belediye meclis üyelerimiz Ormanlı’ya hizmet edecek çok kaliteli bir ekiptir. Arkadaşlarımız belediyecilikte tecrübesi olan, işçisinden, emeklisine varıncaya kadar Ormanlı’da her kesimi temsil edecek durumdalar. Sizden destek istiyoruz, sizden güç istiyoruz. Ormanlı’nın ufkunu geliştirmek, Ormanlı’nın yarınlarını oluşturmak için sizden destek istiyoruz. Bu gün sizlere broşürler dağıtılıyor. Yeni bir broşür daha yaptırıyorum. O broşürde bizim Ormanlı’ya yapacağımız projeler yer alacak. O benim Ormanlı’ya yapacağım hizmet ve projelerin tapu gibi senedidir. O senettekilerin bir kısmını hayata geçiremezsem 2 yıl sonra sizlerin karşısına geçip neden yapamadığımı anlatacağım. Ormanlı’da tüm mahallelerde halk toplantıları yapacağız. Okullarımızla, kurumlarımızla, camilerimizle projeleri hep birlikte gerçekleştireceğiz.
Ormanlı bizim hepimizin. Ormanlı göç verdi arkadaşlar. Ormanlı gitti, gidiyor. Ama biz Ormanlı’yı hep birlikte ayağa kaldıracağız. Bu hizmet kervanı yola çıktı. Ben Ormanlı halkımızın, sizlerinde bu hizmet kervanına binmesini istiyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2014, 08:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
derviş
derviş - 10 yıl Önce

Başkanım her yerde sizi görmek çok güzel herkes sizi destekliyor başarılar

SIRADAKİ HABER