MUHTARLARDAN, POSBIYIK’A TAM DESTEK

MUHTARLARDAN, POSBIYIK’A TAM DESTEK

gundemeregli.com-Sivil Toplum Örgütü ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a Muhtarlar’dan tam destek geldi. Muhtarlar derneği Başkanı Şakir Başol, ‘Aramıza yeni katılan mahallelerle birlikte biz muhtarlar başkanımızı tekrar Ereğli Belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz ve kendisini destekliyoruz” dedi. Posbıyık, DTO Başkanı İrfan Erdem’den de tam destek aldı. Erdem, ’Seçimlerden sonra makama gelip projelerimizi başkanımıza anlatacağız’ dedi. Posbıyık ve ekibi Hukukçular derneğini de ziyaret etti.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim startını vermesinin ardından ziyaretlerini sürdürüyor.

‘MUHTARLARIMIZLA UYUMLU ÇALIŞIYORUZ’

Başkan posbıyık ve Belediye Meclis Üyesi adayları, Ereğli Muhtarlar derneğini ziyaret etti. Burada konuşan Posbıyık, Muhtarlar ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirterek; “Tüm muhtarlarımızla birlikte bu zaman kadar çok iyi bir çalışma ortamı oluşturduk. Yeni bir sistem geliştirdik aradan bürokrasiyi kaldırdık hangi muhtarımın mahallesinde bir aksaklık veya yapılması gereken bir iş varsa bana gelerek zaman kaybetmiyorlar hemen ilgili birimdeki arkadaşlarımıza giderek hemen gerekli çalışmaların başlamasını sağlıyorlar ve aynı gün çalışmalar başlayıp ne gerekiyorsa yapılıyor. Malum seçim çalışmalarına başladık projelerimizi 10 martta açıklıyoruz 10 martı beklememizin sebebi acemiler projelerimizi çalmasın diye . Ereğli’nin yüzbin nufusu aşması için çok büyük çabalar verdik köyleri Ereğli’ye kattık ve yüz bini geçtik bu Ereğli için çok büyük bir avantaj Ereğli’nin 50 yıllık su sorunu çözdük ve bu yüz bin nüfusunu yakalamamız daha bir çok konuda Ereğliye çok büyük getirileri olacaktır. Çok değerli arkadaşlardan oluşan bir meclis listesi yaptık amacımız Ereğli’yi daha iyi noktalara getirmek bu bağlamdan sizlerin desteklerini almaya geldik”dedi.

BAŞOL: DESTEĞİMİZ SENİNLE..

Dernek yönetimi ve mahalle muhtarlarının da bulunduğu toplantıda konuşan Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol, başkan Posbıyık’a tam destek verdiklerini belirterek; “Değerli başkanım ve çok değerli meclis üyesi aday arkadaşlarım ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti . Bu zamana kadar sayın başkanımızla muhtarlar olarak çok iyi işler yaptık, mahallelerimizde hiçbir eksiğimiz yok, ne zaman kapısını çalsak hemen bizlerle ilgilendi. Ereğlinin geleceği için bizler başkanımızın yanındayız ve her türlü desteği vermeye hazırız.

Aramıza yeni katılan mahallelerle birlikte Ereğli nüfusu artı ve vilayeti geçmiş durumdayız, buda başkanımızın ileriyi görmesinin örneğidir. Ereğli için gecesini gündüzüne katıp çalışan bir başkanımız var, bunun semeresini de bu seçimde tekrar alacağına eminiz. Biz muhtarlar olarak başkanımızı tekrar Ereğli belediye başkanı olarak görmek istiyoruz ve bu bağlamda kendisine gereken desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

İRFAN ERDEM, BAŞARI DİLEDİ

Başkan Posbıyık ve ekibi daha sonra DTO Başkanı İrfan Erdem ve yönetimini ziyaret etti. Posbıyık’ı ‘Biz eski dostuz’ diye karşılayan Erdem, DTO olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.

Posbıyık’ın Ereğli’de bir çok eserinin bulunduğunu söyleyen Erdem; “Öncelikle geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Biz deniz ticaret odasının batı Karadeniz bölgesiyiz. Batı Karadeniz bölgesinin deniz vasıtasının tümünden sorumluyuz .Sayın başkanımızı seçimden sonra inşallah gidip ziyaret edeceğiz. Bazı projelerimiz var bu konuda da başkanımızın desteğini almak istiyoruz. Ereğliye, Batı Karadenize deniz turizmini getirmek istiyoruz. Başkanımızın yıllardır Ereğli’ye kattığı bir çok şey var, şöyle diyebiliriz Ereğli’de bir çok eseri var, yolunuzun açık olsun, başarılar diliyoruz” dedi.

Posbıyık ve ekibi gün içerisinde Hukukçular Derneği’ni de ziyaret ederek Başkan Tayyar Kartal ve yönetimi ile görüş alışverişinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2014, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER