MUSTAFA AYDIN PROJELERİ AÇIKLADI

MUSTAFA AYDIN PROJELERİ AÇIKLADI
gundemeregli.com-Kdz. Ereğli Kandilli Belediye Başkan Adayı Mustafa Aydın, 30 Mart yerel seçimleri öncesinde açıkladığı projeleri vatandaşların büyük ilgisini çekti.

Hazırladığı projeleri bir broşür ile halka tanıtarak,  Kandilli’deki seçmenlerden destek isteyen Aydın, kapı kapı dolaşırken, projeleri gören vatandaşlar Kandilli gerçekleşebilecek önemli projelerini  memnuniyetle karşıladı.   

İşte Aydın’ın vatandaşlardan büyük ilgi gören projeleri:
vspace=1
vspace=1
vspace=1
vspace=1
vspace=1

SPORA AĞIRLIK VERECEĞİZ

Kandilli’de kadınlarımıza ve öğrencilerimizin spor amaçlı kullanabilecekleri modern bir açık hava spor alanının yanı sıra, çocuklarımızın ebeveynlerinin kontrolünde ve güvenliğinde oynayacakları bir çocuk parkını mevcut stadımızın çevresinde inşa ederek, bölge halkımızın hizmetine sunmak projelerimiz arasındadır.

BAYANLAR İÇİN HER ŞEYİ DÜŞÜNDÜK

Özellikle Gökçeler’de; Kadınlarımızın yürüyüş ve koşu yolu olarak kullandıkları alanı modern biçimde düzenlemeyi a amaçlıyoruz.

Kadınlarımızın yol boyu kullanabilecekleri banklar ve toplu sohbetlerinde kullanabilecekleri kamelyalar ve çocuklarımız için oyun alanı inşa etmek projelerimiz arasındadır.  

ÇAĞDAŞ VE TEMİZ  BİR BELDE OLACAK

Belediyemizin sınırları içinde bulunan tüm cadde ve sokak yollarının inşa ve bakımını daha çağdaş temiz güzel ve yaşanabilir bir çevre anlayışıyla sürdürmeyi amaçlıyoruz. Yolcu bekleme duraklarını yeniden planlayıp şekillendirmek, daha yaşanılası bir belde konforuna kavuşmasının tüm halkımızın halkı olduğunu düşünüyoruz.

DOĞAMIZA YENİDEN HAYAT VERECEĞİZ

Kandilli ve Gökçeler bölgemiz,  ormanı, denizi Aşağı Kandilli, Taş Gölü incirlik gibi güzelliklerini tüm dünyaya sunacak doğal potansiyele sahiptir.

Günümüzde kamping alanları, temiz, hava, sessizlik, orman ve doğanın görsel çekiciliği turizm aktiviteleri için yoğun olarak tercih edilmekte ve bulundukları bölge insanına büyük bir ekonomik kazanç getirmektedir.

Coğrafi konumları ve kuruluş yerleri itibariyle doğa ortamlarla bütünleşmiş olan bölgemizde doğaya dayalı her türlü turistlik, sportif gezi ve etkinliklerin organize edilmesi mümkündür.

TURİSTLER ÖNCELİĞİMİZ OLACAK

Konaklama ve dinlence alanları için gereken adımları atarak, bölgemizi yerli ve yabancı turistler için öncelikli bir isim haline getirmeyi amaçlamaktayız.

Çağdaş ve sosyal belediyecilik anlayışı ile hayata geçireceğimiz projelerin içtersinde, içme suyunu en sağlıklı biçimde evlerimize taşımak, kuracağımız su şebekeleri ile sağlıklı doğa kaynak sularını tüm bölgemize ulaştırmak başkanlığımız döneminde gerçekleştireceğimiz asil görevlerimiz olacaktır.

KÜLTÜR VE SANAT ÖNEMLİ

Gençlik Merkezi kültür evi’ni bölgemizin hak ettiğini düşünüyoruz. Bünyesinde yer alan dinlenme alanlarının yarı sıra güzel sanatlar, tiyatro, geleneksel ve çağdaş el sanatları gibi her türlü kültür sanatsal  eğitim, öğretimi ve bilimsel faaliyet birimlerinin bulunduğu bir merkezin inşasını başlıca görevlerimiz arasında görüyoruz.

SPORA YATIRIM  

 Gökçeler bölge halkının ihtiyacı olan bir futbol sahası okulunun yan  tarafında bulunan olanın zemini güçlendirilerek Gökçelere kazandırılması  projelerimiz arasındadır.  Teknik ve mail çalışmalarımı spor kulüplerimize danışarak hazırlayacağımız bu sahayı başkanlığımız döneminde bölgemize kazandırmak istiyoruz.

ÇOK AMAÇLI SALON OLACAK

Geçmişte yanlış politikalar soncu kullanılmaz hale gelen ve şu anda milli eğitim bakanlığı bünyesinde olan Kapalı Spor salonunu belediyemize kazandırmayı amaçlamaktayız. Gerektiğinde düğün salonu gibi çok amaçlı olarak kullanılabilecek hale getirip, bölge halkımızın hizmetine sunmak projelerimiz arasındadır.

BİNALAR RESTORE EDİLECEK

Bölgemizde atıl durumdaki binaları restore edip kadınlarımızın çalışarak kazanç sağlayacakları üretim atölyeleri7ne dönüştüreceğiz. Madenci toz maskesi, madenci iş eldiveni, hediyelik eşya, yiyecek-içecek vb. üretim ve eğitiminin yapıldığı atölyeler kurmak projelerim arasındadır.

Bölge kültür ve yaşamında önemli bir yere tutan ama yanarak yok olan sinema salonu arsasının düzenlenerek, açık hava sineması şeklinde hizmete sunulması, sonrasında ise teknik, mali projesini ve gerekli fonlar oluşturularak, bu arsaya kalıcı bir sinema sonunu inşa etmek düşüncesindeyiz.

ÖZGEÇMİŞ

3 Ocak 1967 yılı Kandilli Kdz. Ereğli doğumluyum. İlköğrenimi Armutçuk Özel İlkokul’unda orta öğrenimini de Armutçuk Özel Ortaokulunda tamamlandım.

 1984 yılında Ereğli Endüstri Meslek Lisesi Elektronik bölümünden mezun oldum.  1985 yılında Hacettepe Üniversitesi Zonguldak Mühendislik Fakültesi Ereğli Meslek Yüksek Okulu Elektrik bölümünden Elektrik teknikeri unvanı ile sözleşmeli devlet memuru olarak iş hayatına başladım.

Kurumda servis amirliği, TTK Ereğli Liman tesisleri Şefliği görevlerinde bulundum. 2002 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirerek lisans eğitimimi tamamladım.

Kandilli’de uzun yıllar spor kulüplerinde ve folklor derneğinde yöneticilik yaptım.

Evli ve bir çocuk babasıyım.

 

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2014, 12:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
kandilli gençlik
kandilli gençlik - 10 yıl Önce

Kandilliye yakışan başkan gönüllerimiz senden yana Allahın izni ile 30mart akşamı kandillideki düzeni yıkacağız

SIRADAKİ HABER