NURİ TEKİN BOŞLUK BIRAKMIYOR

Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren CHP Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin gittiği her yerde yoğun ilgi ile karşılanıyor. Alaplı’da bir değişimin olması gerektiğinin altını çizen vat andaşlar Alaplı’nın yeni Başkanı Nuri Tekin diyorlar.

NURİ TEKİN BOŞLUK BIRAKMIYOR
gundemeregli.com-
Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren CHP Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin gittiği her yerde yoğun ilgi ile karşılanıyor. Alaplı’da bir değişimin olması gerektiğinin altını çizen vatandaşlar Alaplı’nın yeni Başkanı Nuri Tekin diyorlar. 

Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren CHP Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin gittiği her yerde yoğun ilgi ile karşılanıyor. Alaplı’da bir değişimin olması gerektiğinin altını çizen vat andaşlar Alaplı’nın yeni Başkanı Nuri Tekin diyorlar.

30 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarına hız veren CHP Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin Alaplı halkının yarasına merhem olmaya geliyor. Seçim çalışmaları kapsamında gittiği her mahallede gerek esnaflar gerekse vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Tekin; ‘Alaplı’nın sorunlarını biliyoruz. Çözüm için geliyoruz’ diyerek vatandaşların dertlerine ortak oluyor. 

TUTAMAYACAĞIMIZ HİÇ BİR SÖZÜ VERMEDİK

Halk toplantılarında özellikle tutamayacakları hiçbir sözü vermediklerinin altını çizen CHP Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin; ‘Seçim broşürümüzde yer alan tüm projelerimizi hayata geçireceğiz. Yerine getiremeyeceğimiz hiçbir projeyi seçim broşürümüze koymadık. Allah nasip ederde seçilirsek 30 Mart’tan sonra Alaplı’da çok büyük değişimler olacak’ dedi.

HALKTA ESNAFTA PAZARI İSTİYOR

Mahalle ve halk toplantılarında özellikle Alaplı pazarının yeniden eski yerine gelmesini talep eden esnaf ve vatandaşlara her ne pahasına olursa olsun Alaplı Pazarının eski yerine geleceğini söyleyen Tekin; ‘Alaplı’da yapacağımız her işin kararını halkımızla birlikte alacağız. Halkımız ne istiyorsa o yapılacak. Halk pazarın geri gelmesini istiyorsa gelecek. Biz daha yaşanabilir ve çağdaş bir Alaplı için bu yola çıktık. Amacımız koltuk değil, hizmet’ dedi.

DOLGU ALANI PROJESİ

Halk toplantılarının en büyük gündem maddelerinden biri olan ve vatandaşların sürekli olarak dile getirdikleri sosyal alanlar ve dolgu alanı sahil projesi ile de ilgili olarak vatandaşları bilgilendiren CHP Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin; ‘Alaplı Dolgu alanı sahil projesini mutlaka hayata geçirerek Alaplı halkının Ereğli ve Akçakoca gibi ilçelere gitmek zorunda kalmayacaklarının’ sözünü verdi.
Alaplı halkının en büyük sorunlarından birinin sosyal alan sıkıntısı olduğunu bildiklerini ifade eden Tekin; ‘Dolgu alanıyla ilgili olarak çok iyi bir projemiz var. Bu projemizi tüm halk toplantılarında vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Dolgu alanına, restoranlar, yürüyüş parkuru, amfi tiyatro, mescit, kafeler ve fitness alanları alanları inşa edeceğiz. Dolgu sahası ile Karşıyaka arasına asma yaya köprüsü yaparak şehrimizin iki yakasını bir araya getireceğiz. Artık halkımız Akçakoca ve Ereğli’ye gitmek zorunda kalmayacak. Çünkü Alaplı’mıza yakışır bir sahil bandımız olacak’ dedi.

KÜLTÜR SİTESİ VE FESTİVALLER

Alaplı halkının yıllardır özlemini çektiği kültür sitesi projesini mutlaka hayata geçireceklerini ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin; ‘içinde sinema salonu, tiyatro salonu ve nikâh salonu ile halkın ortak kullanımlarının alanlarının bulunacağı Kültür Sitesi projemizi mutlaka hayata geçireceğiz. Alaplı halkı, hak ettiği hizmeti mutlaka alacak. Kardeşliğin, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği Kültür Sanat ve Fındık Festivalini yapacağız. Gelenekselleşmiş Yağlı güreş etkinliklerimizi daha iyi bir organizasyonla gerçekleştirerek ilçemizin adını ülke çapında duyuracağız’ dedi.

SOSYAL BELEDİYECİLİK

Yol asfaltlama betonlama gibi çalışmaların Belediyelerin asli görevleri olduğunu kaydeden CHP Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin; ‘Biz Alaplı halkımıza Sosyal Belediyecilik anlayışı ile hizmet edeceğiz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her türlü yardımı yaparken, önümüzdeki engelleri, engelli vatandaşlarımızla birlikte aşacağız. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız için Belediye bünyesinde 24 saat hizmet veren sağlık ekibi ve ambulansı hazır bulunduracağız. Eğitim konusunda okullarımıza her türlü desteği verirken, toplumun tüm kesimlerinin sorunlarını ve dertlerini Belediye ile paylaşabilmesi için halk günü toplantıları düzenleyeceğiz’ dedi.
Alaplı’ya çağ atlatacak projeleri olduğunu ve verdikleri her sözün altına imzalarını attıklarını ifade eden Tekin ilerleyen günlerde projelerinin tümünü kamuoyu ile paylaşacaklarını, yaşanabilir bir Alaplı için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti
 
Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2014, 15:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER