ODA VE DERNEKLER İLE GÖRÜŞTÜ

ODA VE DERNEKLER İLE GÖRÜŞTÜ
gundemeregli.com-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin, ilçedeki sivil toplum örgütleri ve odaları ziyaret etti.
CHP Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin, beraberinde CHP Alaplı ilçe Başkanı Hüseyin Tosun, yönetim kurulu üyeleri, CHP Kadın Kolları Teşkilatı ve belediye ve il genel meclis adayları ile birlikte Alaplı Muhtarlar Derneği, Alaplı Ziraat Odası, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası ve Alaplı Tüm İşçi Emekli Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret etti.
Ziyaretlerde karşılıklı görüş ve fikir alışverişinde bulunduklarını ve ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini belirten CHP Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin,” Parti olarak ilçemizde faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerine ve odalarımıza ziyaretlerde bulunduk. Ziyaretlerde ilçe sorunları ve çözümü noktasında karşılıklı fikir ve görüş alışverişinde bulunduk. Ziyaretlerimiz oldukça verimli geçti. Odalarımız ve sivil toplum örgütlerimizle işbirliği içinde çalışmalar yapacağız. Onların sorunlarına çözümüne yönelik tüm çalışmalarda onlara elimizden geldiği ölçüde destek olacağız” dedi.
Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2014, 07:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER