Özbakır: ´´ Tek başına iktidar olacağız ”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ve beraberindekiler partinin Kadın Kolları başkanlığı tarafından organize edilen aşure günü etkinliklerine katıldı.

Özbakır: ´´ Tek başına iktidar olacağız ”
İHA-AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ve beraberindekiler partinin Kadın Kolları başkanlığı tarafından organize edilen aşure günü etkinliklerine katıldı. 
Gazipaşa Caddesi’nde gerçekleştirilen aşure etkinliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İki hafta boyunca ertelemek zorunda kaldıkları etkinliğin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na denk gelmesinin mutluluk verici olduğunu ifade eden AK Parti Zonguldak Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman, “Bu gün 29 Ekim, Cumhuriyetimizin 92. Yılı. Bunu kutlarken aşure gününü bugüne denk getirmek çok güzel oldu. Bu etkinliğimizi iki haftadır ertelemek zorunda kaldık. Bu güne denk gelmesi çok güzel oldu. Katılımlardan dolayı teşekkür ediyoruz. Herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.

“TEK BAŞINA İKTİDARA GELECEĞİZ”

1 Kasım seçimlerini değerlendiren AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Özcan Ulupınar ise genel seçimlerin ardından AK Parti’nin tek başına iktidar olacağını ifade etti. Siyasi partilerin halka hizmet etmek ve çözüm üretmek zorunda olduğunu ifade eden Ulupınar şu ifadelere yer verdi:
“Müslümanların Muharrem Ayı’nı tebrik ediyoruz. Aşure gününü kutluyoruz. İnşallah Muharrem Ayı dünyada barışa vesile olur. Birçok ülkede maalesef Müslümanlar öldürülüyor. İnşallah bu mübarek ay bu yaşananların durmasına vesile olsun. Kadın kollarımızla birlikte aşure dağıtıyoruz. Bu gün Zonguldak programlarındayız. Çok yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seçime üç gün kaldı. Bu gün de Cumhuriyet Bayramı tüm ulusumuzun Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm şehitlere Allah’tan rahmet diliyorum. Onları saygıyla, şükranla, minnetle anıyoruz. Maalesef bu topraklarda zaman zaman terörist faaliyetler olmaktadır. Terör nedeniyle kaybettiğimiz polislerimize, askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Maden şehri Zonguldak’ta maden şehitlerimize de rahmet diliyorum. Bu seçimlerin Zonguldak’a, ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu vesile ile AK Parti birinci parti olacaktır. İnşallah tek başına iktidara gelecektir. Türkiye’nin buna ihtiyacı vardır. Türkiye’nin huzuru, istikrarı, ekonomik yatırımları buna bağlıdır. Biz de bunun için mücadele veriyoruz. Ben destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Siyasi partiler halka hizmet etmek için çözüm üretmek zorundadır. Proje yapmak zorundadır. Seçmen MHP ile AK Parti’nin koalisyonuna sıcak bakıyordu. Yapılan araştırmalara göre bu mümkün olabilirdi. Koalisyona ‘Hayır’ dediler. Seçim olmasını istediğimizde olmasını istemediler. Şimdide koalisyonda olacaklarını söylüyorlar. Ama bizim artık onlara ihtiyacımız yok. Biz tek başına iktidara geleceğiz.”

“ESKİ TÜRKİYEYİ YAŞAMAK İSTEMİYORUZ”

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ise 2002 yılı öncesini Eski Türkiye olarak niteledi. AK Parti’nin 1 Kasım seçimlerinden tek başına iktidar olarak çıkacağını ifade eden Karaduman şu ifadelere yer verdi:
“Yaptığımız programlarda vatandaşlarımızı, seçmenlerimizle buluşup 7 Haziran’da çıkan sonucun, 1 Kasım seçimlerinden sonra Türkiye’yi neler beklediğini paylaşıyoruz. AK Parti olarak 13 yıllık dönemde yaptığımız sessiz devrimle milletin gönlünde taht kurarak milletin teveccühünü alıyoruz. 13 yıl iktidarda olmuş, 3 hükumet kurmuş bir parti mensubu olarak vatandaşlarımıza 7 Haziran’dan çıkan sonuçtan sonra bir koalisyonlu hükumet kurma girişiminde bulunulduğunu, 2002 öncesindeki Türkiye’de koalisyonlu dönemlerde Türkiye olarak her zaman küçüldüğümüzü sorunlar yaşadığımızı her darbede devletin kasası boşalıyordu. Türkiye’de yapılan devalüasyonda da halkımızın cebindeki paralar uçup gidiyordu. Vatandaşlarımız fakirleşiyordu. Biz geçmiş yıllara geri dönmek istemiyoruz. Biz 2002 öncesindeki Türkiye’yi, Eski Türkiye olarak tarif ediyoruz. Bu günleri millet olarak yaşamak istemiyoruz. Onun için 1 Kasım seçimleri önemlidir. Tek başına sandıktan bir partinin çıkıp hükumet kurması, Türkiye’nin ve milletin menfaatinedir.”
1 Kasım seçimlerinde zafere ulaşacaklarını belirten AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ise “Bütün vatandaşlarımızı 1 Kasım’da sandığa davet ediyoruz. Özellikle bu seçim çok önemlidir. Biz çalışmalarımızı yaptık. 7 Haziran seçimlerinden bu yana vekillerimizle birlikte sahamızda çalışmalarımızı zaten sürdürüyorduk. İnşallah 1 Kasım’da hayırlısı ne ise o olsun diyoruz. Tabii bu seçim çok önemlidir. Onun için de bu seçimlerde zafere ulaşacağız” diye konuştu.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ise gece gündüz sahada olduklarını ifade etti. Özbakır, “Cumhuriyetimizin 92. Yılını kutluyorum. 92. Yıldönümünde çok güzel kutlama oldu. Başkomutanımız vatanımızı kurtardı ve bugünlere geldik. Cumhuriyeti ilan etti. 1 Kasım’a doğru seçim çalışmaları çok güzel gidiyor. Gece, gündüz sahadayız. Bu seçimden başarılı çıkacağız ve tek başına iktidar olacağız. 7 Haziran seçimlerinden sonra şu anda çok daha iyi durumdayız. Vatandaşlarımızın davranış ve tutumlarından bunu görüyoruz. Kendimizi daha iyi ifade ediyoruz” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 06:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER