ÖZDEMİR AMACIMIZ GERÇEK HİZMETİ SUNMAK

ÖZDEMİR AMACIMIZ GERÇEK HİZMETİ SUNMAK

gundemeregli.com-Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir, mahallelerde seçim çalışmalarını sürdürdü. İlçe Başkanı Talat Şeker ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte gezen Özdemir, halkı selamladı.

Ereğli´ de mahalli idareler seçimlerine az bir zaman kala Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli Belediye Başkan adayı Mevlüt Özdemir ekibi ile birlikte çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Karga mahallesi, Uzunmehmet Mahallesi, Kestaneci mahallesi, Hatip Sokak ta halkını selamladı. İlçe Başkanı Talat Şeker, Belediye Meclis üyesi adayları ve partililer ile birlikte mahalleleri gezen Özdemir, evlerinden kendisine destek veren halkı selamladı.

TARİHİNDE İLK KEZ BİR BAŞKAN ADAYI MAHALLELERİ GEZDİ

Milliyetçi Hareket Partisinin tarihinde ilk kez davul zurna eşliğinde mahalle gezisi yaptığını kaydeden Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli ilçe başkanı Talat Şeker, halkın bu seçimlerde partilerine büyük teveccüh gösterdiğini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir ise gösterilen ilgi ve alakanın seçimlere de yansıyacağını söyledi. Özdemir konuşmasında Ekip arkadaşlarım ile birlikte gittiğimiz her yerde sıcak ilgi ve alaka ile karşılaşıyoruz. Vatandaşlarımız bizlerle sohbet ederken, sorunlarını anlatırken de oldukça samimi. Son yıllarda belediye olarak hizmet alamadıklarını ve artık hizmet getirecek bir başkan adayına ihtiyacın aşikar olduğunu belirttiler. Bizde bu düşünce ile yola çıktık. Amacımız Ereğli ve Ereğli halkına gerçek hizmeti sunmaktır dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2014, 06:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
VATANDAŞ
VATANDAŞ - 10 yıl Önce

EVETTT MEVLÜT ÖZDEMİRLİ GÜNLERE AZ KALDI COK AZZZ--OYLAR MHPYE OYLAR MHPYEEE

SIRADAKİ HABER