ÖZDEMİR; “HALKA PROJELERİNİ ANLATTI”

ÖZDEMİR; “HALKA PROJELERİNİ ANLATTI”

gundemeregli.com-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Ereğli Belediye Başkanı Mevlüt Özdemir, belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Erdemir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulünün 93. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programına katılım gösterildi.

30 Mart Yerel seçimleri öncesi seçim çalışmalarını aralıksız olarak Mahalle mahalle, sokak sokak devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir,anma programının Kepez, Kavaklık, Elmatepemahallerin de kahvehane toplantıları ve esnaf ziyaretlerindehalka projelerini anlattı.

Özdemir konuşmasın da “Şehrimizin bu Türkiye gidişatından dolayı hem bizler için hem sizler için hem de kamuoyu açısından ciddi hassas bir seçim sürecine giriyoruz. Tabi ki bizler de bir belediye başkanı adayı olarak Karadeniz Ereğli de yapmak istediğimiz sosyal projelerimizi el broşürlerinde yazdık. Ereğli’de 90’lı yıllar da Türkiye’nin her bir yanından göç alan bir şehirken bugün tercih edilen değil terk edilen bir kent haline geldi.” dedi.

Projeleri dinleyen halk projeleri beğendiklerini dile getirerek çalışmaların da başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2014, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER