Posbıyık, adaylığına sevindim.

Pazar günü Alaplı ve Ereğli İlçelerindeki tüm etkinliklere katılarak adeta iki ilçe arasında mekik dokuyan AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, davul zurnalarla karşılandı, piknik yapan vatandaşlarla mangal yaptı, çocuklarla top oynayarak stres attı.

Posbıyık, adaylığına sevindim.

Beraberinde AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ile birlikte önceki dönem Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile görüşen AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu arasında geçen sözler ziyarete damgasını vurdu.

KARŞIMDA OLMAMANDAN DOLAYI MULTU OLDUM

Posbıyık’ın İrtibat bürosunda oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette tarafların birbirinden övgü ile söz etmesi dikkatlerden kaçmazken, Çaturoğlu’nun Posbıyık’a burada hitaben yaptığı konuşmada, “Milletvekilliği adaylığına karşıma senin çıkmamama sevindim. Sayın Posbıyık benim aday olarak açıklanmamın hemen sonrası beni telefonla aradı ve “Senin Milletvekili adayı olmana kendim aday olmuş gibi sevindim” dedi. Bu sözleri yıllarca siyaset yapmış, tecrübeli bir isminden duymak beni ziyadesi ile mutlu etti. Kendisine teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz Ben Alaplı Belediye Başkanıyken kendisi, Ereğli Belediye Başkanıydı. Farklı partilerde olsak ta kendisi ile bölgemize önemli hizmetler kazandırdık. Beraber çalıştık, bize her konuda destek” şeklindeki sözlere yanıt veren Posbıyık ise “Her vatandaşın Faruk Çaturoğlu’nun kapısını rahatça çalıp açabileceğini biliyorum. Belediye Başkanlığı yaptığın dönemden iyi tanıyorum. Başarılı, çalışkan bir arkadaşsın. Sana başarı dileğinde bulunuyorum, Aday olmana sevindik. Allah yolunu açık etsin, utandırmasın” ifadelerini kullandı.

İkili arasında yaklaşık yarım saat süren görüşmede tarafların birbirlerinden övgü ile söz etmeleri büyük taktir topladı.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2015, 18:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER