Posbıyık, CHP´nin kurultayını değerlendirdi.

Ereğli’ye 4 dönem Belediye Başkanı olarak hizmet veren Halil Posbıyık, kendisinin de katıldığı CHP kurultayını değerlendirdi. Posbıyık, “İnanılmaz bir enerji toplayarak Ereğli’ye geri döndüm. Hayırlı olsun, hayırlısı olsun..’ dedi.

Posbıyık, CHP´nin kurultayını  değerlendirdi.
Ereğli’ye 4 dönem Belediye Başkanı olarak hizmet veren Halil Posbıyık, kendisinin de katıldığı CHP kurultayını değerlendirdi. Posbıyık, “İnanılmaz bir enerji toplayarak Ereğli’ye geri döndüm. Hayırlı olsun ,hayırlısı olsun ’ dedi.
Cumhuriyet Halk Partisinin son yapılan Kurultayından sonra, parti örgütlerinde başta olmak üzere üyeler ve CHP’ye gönül vermiş tüm Cumhuriyet Halk Partililer, yeni bir enerji ile CHP’yi iktidara taşımak için kenetlenmiş durumdalar.
Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden seçildiği Kurultay’a Ereğli’den de üst kurul delegeleri katıldı. İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ile birlikte Kurultayda yerini alan Ereğli’ye 4 dönem Belediye Başkanı olarak hizmet vermiş olan Halil Posbıyık, 2 gün süren Kurultay sürecini değerlendirdi.
 
“TAM ANLAMIYLA BİR DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞADIK”
CHP için umut veren bir Kurultay olduğunu söyleyen Posbıyık; “Hareketli, dinamik ve ilerisi için umut veren bir kurultay yaşadık. İnanılmaz bir ilgi vardı, sadece Kurultay delegeleri değil, Türkiye’nin dört bir yanından gelen CHP’liler salonları tıka basa doldurmuştu. Salonlarda kalabalıktan yürümek bir hayli zordu. İnsanların yüzünde sevinç ve mutluluk ifadeleri okunuyordu. Tam anlamıyla bir demokrasi şöleni yaşadık. Türkiye’nin bir çok İllerinden gelen yüzlerce dostlarımızla kucaklaştık, öpüştük. Geçmişi, geleceği konuştuk” dedi.
 
“2 GENEL BAŞKAN ADAYININ KONUŞMALARI TARİHE GEÇECEK NİTELİKTE OLDU”
Posbıyık, 2 Genel Başkan adayının da Kurultayda ortaya koydukları fotoğrafı değerlendirerek; “Genel Başkan adaylarının konuşmaları mükemmeldi. Özellikle seçim neticeleri açıklandığında iki genel başkan adayının yaptıkları konuşmalar CHP tarihine geçecek nitelikte idi. Sn.İnce’nin Sayın Kılıçdaroğlu’na, “Şuana kadar benim rakibimdiniz, ancak seçim sonuçları açıklandı, şuandan itibaren benim Sayın Genel Başkanımsınız” deyip öpüşmeleri Kurultay Salonundaki binlerce kişiyi ayağa kaldırdı. Delegeler ayakta alkışladı, bir çok Kurultay delegesi sevinç gözyaşlarını saklayamadı” diye konuştu.
 
“İNANILMAZ BİR ENERJİ TOPLAYARAK EREĞLİ’YE DÖNDÜM”
İnanılmaz bir enerji ile Ereğli’ye geri döndüğünü anlatan Posbıyık, şunları söyledi: “Seçim sonrası başta Genel Başkanım Sayın Kılıçdaroğlu olmak üzere, tüm milletvekillerimiz ve MYKK üyeleri ile ayrı ayrı görüştüm. Tüm Kurultay delegelerimizle ikili görüşmeler yaptım. İnanılmaz bir enerji toplayarak Ereğli’ye geri döndüm. Hayırlı olsun, Hayırlısı olsun..”
Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2014, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER