POSBIYIK, İŞ DÜNYASI TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU..

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, İş Dünyasının temsilcilerini ziyaret ederek, Ereğli ekonomisi ve yapılması gereken çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

POSBIYIK, İŞ DÜNYASI TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU..
gundemeregli.com Kdz.Ereğli’yi bir 5 yıl daha yönetmek için ekibiyle yeniden yola çıkan Belediye Başkanı Halil Posbıyık, OSB Sanayiciler Derneğinde Başkan Akın Katı ve Zeki Us ile diğer yöneticiler, MÜSİAD Ereğli Şubesinde Başkan İbrahim Sezer ve yönetimi, Ereğli İş Adamları Derneğinde (ERİD) Başkan Murat Çapar ve yönetimi ile buluştu.
PROJELERİNDEN BAZILARINI ANLATTI
Posbıyık, OSB Sanayiciler Derneğinde Başkan Akın Katı ve diğer iş dünyası temsilcilerine bazı projelerini anlatarak; “Belediye meclis üyesi adaylarımızla sizleri ziyarete geldik. Yeni bir yola çıktık, Ereğli belediyesini yönetmek için tekrar çalışmalara başladık. Projelerimiz içerisinde yer alan ve sizleri ilgilendiren bazı konular hakkında sizleri bilgilendirmek istiyoruz. Öncelikte Topçalı mahallesinde mahalle aralarından geçen araçlar, çok rahatsızlık veriyor. Yüksek tonajlı araçların geçmesi büyük sıkıntılar yaratıyor. bu sorunu çözmek için bölgede istimlak çalışmaları yapıyoruz. Yaraşlı köprüsündeki sıkıntıları biliyoruz. Bu sıkıntıları çözmek için ya Yaraşlı köprüsünü yeniden yapacağız yada dere üzerinde yeni bir köprü yapacağız. Bu şekilde buradaki sorunu çözmüş olacağız. Arkadaşlarımız bu konu üzerinde çalışıyorlar” dedi.
İşadamı Akın Tatoğlu, Başkan Posbıyık’a bu ziyareti ve çalışmalarıyla ilgili teşekkür ederek, “Siz duayen bir belediye başkanısınız. Yeni dönemde size ve ekibinize başarılar diliyoruz” dedi.
Posbıyık, sanayicilerle birlikte bir süre daha Ereğli ekonomisi ve yapılması gereken çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulundu.
YENİ BELEDİYE BİNASI, KENT MEYDANI VE OTOPARK
Ekibiyle birlikte daha sonra MÜSİAD Ereğli Şubesine geçen Başkan Halil Posbıyık, burada MÜSİAD Başkanı İbrahim Sezer ve yönetimi tarafından karşılandı.
Burada, yeni dönemde alt yapısını hazırladıkları bazı projelerinden bahseden Posbıyık; “Yeni bir yola çıktık meclis üyesi adaylarımızla birlikte ve yeniden ereğli belediyesini yönetmeye talibiz. Tabi karşımızda yeni aday arkadaşlarımızda var. Seçim çalışmalarında kavgasız gürültüsüz bir ortam olsun istiyorum. Projelerimden bahsedeceğim. Projelerimi martın 10 da açıklayacağım. Ereğliye yeni bir takım ilaveler yapmak istiyoruz. Onun için çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor. Örneğin terminalin olduğu alanın kaymakamlık ve hemen yanını belediye binası gelecek. altı iki katlı otopark olarak yapılacak, kaymakamlık ve adliye yerine taşındığında eski yerleri yeşil saha olacak. Orayı kent meydanı yapacağız. Kapalı pazar yerinden yumurtacılar çarşısına çıkan alana kadar kapalı bir pazar yeri yapıyoruz. Onun önüne kültür merkezi yapacağız. Üst katta nikah salonu alt katında da sergi salonları olacak. Altıda iki katlı otopark haline gelecek. bunların projeleri hazır vaziyette. Bunun gibi birçok projelerimiz var. Diğer parti adayları da bizim arkadaşlarımız çok değerli insanlar ama bizim bir farkımız var daha tecrübeliyiz ve bu işi biliyoruz” dedi.
MÜSİAD Başkanı İbrahim Sezer’de Posbıyık ve ekibine başarılar dileyerek; “Değerli başkanım ve meclis üyesi aday arkadaşlarım yaklaşan seçimlerde başarılar diliyorum. Hepimizin temel amacı
Ereğli’nin daha iyi yerlerde olmasını sağlamak, bu sebeple ereğli için en hayırlısı neyse onun olmasını diliyorum” diye konuştu.
ERİD’TEN POSBIYIK’A DESTEK
Ereğli İş Adamları Derneği’ne de (ERİD) bir ziyaret gerçekleştiren Posbıyık, Ereğli’yle ilgili yaptığı çalışmalar ve genel siyasette yaşanan eksiklikler üzerine bilgilendirmelerde bulundu.
ERİD’li İş Adamları ve Yöneticilerinin de bulunduğu toplantıda, ziyaretten duyduğu memnuniyeti anlatan ERİD Başkanı Murat Çapar, Başkan Posbıyık’a başarı dileyerek; “Sayın başkanım hoş geldiniz diyorum. Siz Ereğli’ye yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı zaten topluma mal olmuşbir insansınız. 94 ten bu yana hizmetlerinizle halkın sevgisini teveccühünü kazanmış son derece değerli bir başkansınız. Ereğlimize daha güzel hizmetler sunmak için yeni bir heyecan yeni bir ekip ile yola çıkmışsınız. sizleri tekrar tebrik ediyorum, inşallah Ereğlimize güzel hizmetler sunma adına seçin sonuçlarının başarılı bir şekilde tamamlanmasını diliyorum” dedi.
Başkan Posbıyık, seçim çalışmaları kapsamında STK ve diğer ziyaretlerini sürdürüyor.





Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2014, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER