POSBIYIK ÖYLE SÖZLER SÖYLEDİ Kİ, İDDİALARI TAVAN YAPTI

POSBIYIK ÖYLE SÖZLER SÖYLEDİ Kİ, İDDİALARI TAVAN YAPTI
gundemeregli.com-30 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere kısa bir süre kala partiler çalışmalarını sürdürürken, seçimlerde yüzde 75 oy hedefleyen Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Alaplı, Gülüç, Kandilli, Gümeli için de iddialı konuştu.

Zonguldak’taki  25 belediyenin tamamını alacaklarına inandıklarını anlatan Posbıyık, seçim tahmininde de bulunarak, Alaplı’da Nuri Tekin’in, Gülüç’te Gökhan Demirtaş’ın, Kandilli’de Mustafa Aydın’ın, Gümeli’de Ahmet Saydam’ın Belediye Başkanı olarak seçimleri kazanmalarını garanti olarak gördüklerini savundu.

CHP’nin tüm belediyeleri alma gücünün bulunduğunu ifade eden Posbıyık, Ereğli’de ki hedeflerinin ise yüzde 75 oy ile 31 Belediye Meclis üyesi adayının tamamını meclise sokmak olduğunu kaydederek,  “Listeler üzerinde 4 aydır yoğun bir şekilde çalıştık. En iyi listeyi oluşturduğumuza inanıyoruz. Diğer partilerin de listeleri açıkladıktan sonra gördük ki, listeler arasında, en iyi meclis bizde bulunuyor.  Hepsi partimizle ve bizlerle yürüyecek, kesinlikle yolda bırakmayacak isimler. Çok ince eleyip sık dokuduk. O nedenle şunu söyleyebilirim.  Meclis listemizde yer alan 31 isminde kazanmasını bekliyoruz. Yani Ereğli Belediye Meclisi 31-0 olacak! Bu rakamlar bir hedeftir. Bu hedefi tutturmak için de rehavete kapılmadan çalışacağız, çalışıyoruz da.” diye konuştu.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Ereğli, Alaplı ilçeleri ile Gülüç, Gümeli ve Kandilli Belde Belediyelerinde seçimleri rahat bir şekilde alacaklarına inandıklarını da belirterek, tüm belediyeleri alacak güçlerinin bulunduğunu iddia etti.
GARANTİ GÖRDÜĞÜMÜZ YERLER VAR
Posbıyık, hedeflerinin Zonguldak’taki tüm belediyeleri almak olduğunu ve bu noktada parti teşkilatlarının yoğun bir şekilde çalıştığını belirterek sözlerini şu şekilde sürdürdü.

Garanti gördüğümüz belediyeler var, kazanabileceğimiz belediyeler var. Şu kadarını söyleyeyim; Ereğli, Alaplı, Gülüç, Kandilli ve Gümeli’de seçimleri garanti alıyoruz. Diğer Belediyeleri alacak gücümüz ve adayımız var.

Partimizin tüm adayları ile meclis listeleri pırıl pırıl, üzerlerine kimse toz konduramaz. O nedenle seçimlerde gerek ilçelerde olsun gerekse beldelerde iddialı bir şekilde giriyoruz.  Çok iddialı olduğumuz yerler var.  Alaplı, Gülüç ve Kandilli bu belediyelerden biri. Bu belediyeler dışında diğer belediyeleri de alacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.

LİSTELER ÜZERİNDE 4 AYDIR ÇALIŞIYORUZ

Ereğli’de yaptıkları belediye meclis listesinin de taraflı tarafsız herkesimden büyük taktir topladığını ve beğenildiğini de anlatan Posbıyık, “Listeler üzerinde 4 aydır yoğun bir şekilde çalıştık. En iyi listeyi oluşturmaya çalıştık. Listeleri açıkladıktan sonra gördük ki, listeler arasında, en iyi meclis bizde bulunuyor.  Hepsi partimizle ve bizlerle yürüyecek, kesinlikle yolda bırakmayacak isimler. Çok ince eleyip sık dokuduk. O nedenle şunu söyleyebilirim.  Meclis listemizde yer alan 31 isminde kazanmasını bekliyoruz. Yani Ereğli Belediye Meclisi 31-0 olacak! Bu rakamlar bir hedeftir. Bu hedefi tutturmak için de rehavete kapılmadan çalışacağız, çalışıyoruz da.  Hedefim seçimleri yüzde 75 oy ile almak. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde, görüşmelerdeki coşkuyu gördükçe bu hedefe ulaşacağımıza yürekten inanıyorum.

ANTALYA’YA TATİLE GİT DİYORLAR

Esnaf ziyaretleri ortada, büyük ilgi görüyoruz.  Hatta diyorlar ki, “Başkan bize gelmene gerek yok. Bizim oylar zaten senin. Antalya’ya git tatilini yap.” diyorlar. Biz boş bırakmayacağız ve seçimleri rehavete kapılmadan çalışarak, alacağız.”  

 

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2014, 10:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER