Saadet Partisinden ZGC ’ye ziyaret

Saadet Partisi (SP) Zonguldak 1. Sıra Milletvekili adayı Yusuf Çetin ve partililer Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti´ni ziyaret ettiler.

Saadet Partisinden ZGC ’ye ziyaret

HaberMerkezi-Saadet Partisi (SP) Zonguldak 1. Sıra Milletvekili adayıYusuf Çetin ve partililer Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti´ni ziyaret ettiler.

Yapılan ziyarette Gazeteciler Cemiyeti Başkanı DeryaAkbıyık, başkan yardımcıları Seçkin Kırarslan, Orhan Akyüz ile Süleyman Şen,Saadet Partisi milletvekili adaylarıyla seçim süreci ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Akbıyık ‘’Bir kasımseçimleri önemli’’

Saadet Partisine 1 Kasımda yapılacak genel seçimde başarılardileyen Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, sözlerine şöyledevam etti: “1 Kasım seçimleri için çalışmalarınıza başladınız. Size veekibinize başarılar diliyorum. Saadet Partisi ilimiz ve ülkemiz için önemli birpartidir. Ülkemizde geçmiş dönemlerde önemli başarılara imza atmış bir partidir.Zonguldak içinde önemli düşünceleriniz olduğuna inanıyorum.”

Çetin ’’ZGC’ nin  TGF  asil yönetimde yer alması ilimiz adınaönemlidir’’ 

Türkiye’nin iki yılını heba etme lüksünün olmadığını ifadeeden Saadet Partisi 1. Sıra Zonguldak Millet Vekili adayı Yusuf Çetin: “Öncelikle ZGC olarak, Ankara da yapılan olağan genel kurulunuzda TGF asilyönetim kurulunda yer almanız ve icracı konumda olmanız bizleri sevindirmiş vemutlu etmiştir.

Bu nedenle sizleri tebrik ediyor ve kutluyoruz. ZGC ilimizdelider ve başarılı bir STK ‘dır.

Cemiyetin konumu önemlidir. Diğer dernek  oluşumlarından da farklısınız. Bunu kamuoyugörüyor ve takdir ediyor. Bugün için ziyaretimiz seçim öncesi çalışmalara hızvermektir. İlk ziyaretimizi Zonguldak valiliğine gerçekleştirdik.

İkinci ziyaretimiz ZGC olarak sizlere yapıyoruz. 7 Hazirandagenel seçim yapıldı. Bu seçim neticesinde bir parlamento oluştu. Gönlümüz arzuediyor ve inanıyor idik ki bu parlamentodan bir hükümet çıksın, 7 Haziran’danbu tarafa ekonomik, sosyal ve terör konularında ki hadiseler vuku bulmasın.

2015 yılını biz 7 Haziran seçimleri dolayısıyla kayıp yılolarak adlettik. Ayrıca 2016 yılı da görülüyor ki 1 Kasımda yapılacak seçimlerdolayısıyla kayıp yıl olacak. Türkiye o kadar lüks bir yer değil. İki yılınıheba edecek bir ülke değil.

7 Haziranda koalisyon kurula bilirdi ama kurulamadı vemaalesef 7 Hazirandan sonra koalisyonların kötü olduğu konusunda bir algı oluşturulmayabaşlandı işin kötü olan tarafı da burası. Ülkemizde koalisyonların başarılıolduğunun örnekleri var.

1 Kasım seçimlerine Samet Güngör, Mehmet Ulu, Salih Görmezve Seyfettin Aydemir’den oluşan Saadet Partisi Zonguldak Milletvekili adayılistemizle yola çıkmış olduk” dedi.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ve yapılan siyaset sohbeti ilesona erdi.

 

 


Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2015, 06:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER