SAHİLDE VE ÇARŞIDA ÜCRETSİZ İNTERNET VERECEĞİM

SAHİLDE VE ÇARŞIDA ÜCRETSİZ İNTERNET VERECEĞİM

gundemeregli.com-Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık 30 Mart yerel seçimleri öncesi mahalle toplantılarını sürdürüyor.

“Ereğli’nin babası –abisi her şeyi… Büyük başkan “ Sloganları ile karşılanan Başkan Posbıyık, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında “ karşımızdaki aday radyoya çıkıp konuşamıyor halkın karşısına çıkıp konuşamıyor. Kenti nasıl yönetecek.” dedi.

Milletvekili Ercan Candan’a da göndermede bulunan Başkan Posbıyık “Milletvekili ‘tersaneleri ben çözerim’ dedi. 4 yıl geçti. Bir şey göremedik. Şimdi seçim telaşına düşmüşler müsteşar geliyor yetkililer falan. Bu halk bunu yemez. O tersanelerde işçilerin işsiz kalmasının memleketten göçmesinin sorumlusu sizsiniz.” dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık 30 Mart yerel seçimleri öncesi mahalle toplantılarını sürdürüyor.

Başkan Posbıyık, genç yaşlı kadın erkek yüzlerce nisanın katıldığı Elmatepe ve Kavaklık Mitinglerinde halka hitap etti.

MAHALLELER EVLADINI BAĞRINA BASIYOR

Elmatepe ve Kavaklık’ta büyük sevgi ile karşılanan başkan Posbıyık halka hitaben yaptığı konuşmasında Ereğli için birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Başkan Posbıyık, yaptığı konuşmasında şunları söyledi:“Ben bu kenti yöneteceğim diyen kişi çıkacak halkın karşısına anlatacak yapacaklarını anlatacak. Yok konuşamıyorlar. Anlatmıyorlar. Kenti nasıl yöneteceksiniz. Bütün partilere saygım sonsuz. Gelin partinizi bırakın demiyorum. Türkiye’nin durumu ortada. Gidişat kötü. Ereğli’yi acemi ellere teslim edemeyiz. Gittiğim her yerde sevgi ve saygı görüyorum hepinizden Allah razı olsun. Her dönem çeşitli tehditler baskılar oluyor.

İŞÇİ YÜZDE 35 KESİNTİDE İCRALIK,OLURKEN SEN NE YAPTIN EV ALDIN

Şimdi de Türk Metal Sendikası Başkanı Yusuf Ziya Odabaş’a bel bağlamışlar. İşçi kardeşlerime fabrika ünitelerde çay ocaklarında baskı yapıyorlar. Siyaset yapıyorlar herkes ekmek kavgasında. Peki ben soruyorum. Erdemir işçisinden yüzde 35 maaşından kesilirken o işçi kardeşlerim borçlarını ödeyemediği zaman neredeydiniz. Gıkınız çıkmadı. Ben söyliyim ne yaptıklarını işçiden para kesilirken icralık olup işten atılırlarken sendika başkanı kendine iki tane daire aldı. Yarın sen gidersin yine o işçiye ben sahip çıkarım. Erdemir’i kim sattı Ak Parti şimdi Ak Parti ile kol kola. İşçilerimiz ekmek kavgasında zorla toplantılara götürüyorlar gidecekler tabi. Ama onlar işini bilir.”

EVLATLARIMIZ GÖÇ EDERKEN 4 YILDIR NEREDEYDİN MİLLETVEKİLİM

Milletvekili Ercan Candan’a da göndermede buluna Başkan Posbıyık “Milletvekili tersaneleri ben çözerim dedi. 4 yıl geçti. Bir şey göremedik. Şimdi seçim telaşına düşmüşler müsteşar geliyor yetkililer falan. Bu halk bunu yemez. O tersanelerde işçilerin atılması memleketten göçmesinin sorumlusu sizsiniz. Tuzla’da çalışıyor, Yalova’da tersaneler çalışıyor da Ereğli’de çalışmıyor. Bunu kendisine bir sormalı. Seçime iki gün kala tersane diyor marina diyor. Günaydın. Bu halk bu numaraları yemez. Her hafta halk toplantısı yapıyorum. Milletvekili çıksın halkın sorunlarını dinlesin ilçe başkanı çıksın sorunları dinlesin. Ben milletvekili göremiyorum ki arayıp bulasınız. Ama ben yirmi yıldır halkımla iç içe beraberim.

ATATÜRK ANATINI KALDIRMAK DA NEYİN NESİ

Proje kitapçıklarını inceledik. Size de gelmiştir. Çarşı meydanındaki Atatürk Anıtı’nı kaldırıyorlar yenine süs havuzu yapıyorlar. Alemdar gemisini kaldırıyorlar yerine garip bir şeyler yapmaya kalkıyorlar. Bu kendi bu kişilere teslim edersek. Bacılarım burada emin olun musluklarınızdan su akmaz.

Gittiğim her yerde gösterilen ilgiye sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İlginize desteğinize minnettarım. Sizi seviyorum. Bana her zaman güç verdiniz destek verdiniz.

SAHİLDE VE ÇARŞIDA ÜCRETSİZ İNTERNET VERECEĞİM.

Unutmadan söyleyeyim. Halktan korkan bir hükümet var. Halkın haberleşmesini engellemek için Twitter’i kapatıyorlar. Size söz seçim sonrası sahilde ve çarşıda internet sistemi kuracağım ücretsiz internet açacağım. Halktan korkmak olur mu? Bana gösterdiğiniz ilgi ve sevgiye bir kez daha teşekkür ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2014, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER