SANAYİ ESNAFI DERTLİ

SANAYİ ESNAFI DERTLİ
gundemeregli.com-CHP Alaplı Belediye Başkan Adayı Nuri Tekin, Sanayi esnafı yıllardır hizmet alamadığını ve unutulduğunu söyledi.
Alaplı Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden CHP Alaplı Belediye Başkan Adayı Nuri Tekin, esnaflarla sohbet ederek destek istedi.
Sanayi esnafının sorunlarını bildiklerini belirten Tekin,”Sanayi Sitesi esnaflarımızın sıkıntılarını,sorunlarını çok iyi biliyoruz. Sorunlarına çözüm olmak için Belediyeye talip olduk. Esnaflarımız yıllardır yol sorunu yaşıyor. Sanayi içindeki yolların hali rezillik her yer gölet olmuş, yolda yürümek bile imkansız hale gelmiş. Burada gezerken bile paçaları sıvayarak gezebiliyoruz. Biz bunu düzelteceğiz. Belediye geldiğimizde yapacağımız ilk işlerden biri sanayi esnafımızın yolunu yapmaktır. Esnafımızı yol işkencesinden kurtaracağız. Ayrıca çöp sorunu hat safhaya ulaşmış çöp işkencesini bu esnaflara yaşatan Belediyeyi buradan kınıyoruz. Kocamanda çöp toplama alanını kaldırdık diyerek böbürlenenler, şehrin göbeğindeki sanayi içindeki çöpleri unutmuşlar. Yazıktır günahtır esnaflarımıza bu işkence yaşatılmaz.Sanayi esnafımızın her akşam çöplerini alacağız. Biz hizmet için göreve talip olduk. Esnafımızın sorunu bizim sorunumuzdur.” dedi.
 Sanayi esnafı ise, Tekin’den sanayi içi yollarını yapılması ve çöp sorunun çözülmesi için yardımcı olmalarını istedi.
Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2014, 08:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER