Sarıkaya,7 haziran seçimlerinden ders çıkarılmalı

Saadet Partisi Alaplı ilçe Teşkilatı Haziran Genel seçimleri öncesinde olduğu gibi seçim sonrası çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

Sarıkaya,7 haziran seçimlerinden ders çıkarılmalı

Saadet Partisi Alaplı ilçe Teşkilatı Haziran Genel seçimleri öncesinde olduğu gibi seçim sonrası çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

Saadet Partisi Alaplı ilçe Başkanı Ramazan Sarıkaya, Teşkilat Başkanı Rıdvan Türkoğlu, genel seçimlerde Milli İttifak Milletvekili adayı Abdullah Günaydın ve yönetim kurulu üyeleri seçim sonrası ikinci toplantısını yaparak seçim değerlendirmesi, bundan sonra yapılacak olan çalışmalar ve yol haritası ile ilgili görüş ve fikir alışverişinde bulundu.

Toplantı ile ilgili bilgiler veren Saadet Partisi Alaplı ilçe Başkanı Ramazan Sarıkaya, 7 Haziran Genel seçimlerini geride bıraktıklarını ve seçim sonuçlarından ders çıkarılması gerektiğine vurgu yaptı.

Seçimlerin adil bir ortamda yapılmadığına dikkat çeken Sarıkaya, “ Saadet Partisi Alaplı ilçe Teşkilatı olarak genel seçimleri öncesinde olduğu gibi seçim sonrasında da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu seçimlerde görüldüğü gibi biz her zaman ki oyumuzu aldık. Bizim oylarımızdan her hangi bir partiye oy kesinlikle kaymamış ve taban oyumuzu almışız. Ama bu seçimler aynı zamanda bize de şunu göstermiştir ki seçim kesinlikle adil olmamıştır. 3 partide devlet imkanlarını kullanarak seçime gitmiştir. Saadet Partisi ise tamamen kendi olanak ve imkanları ve partililerin özverili çalışmaları ile seçime girmiştir. Seçim sisteminin de artık değişmesi gerekmektedir. Türkiye genelinde 1 milyon oy almış partinin mecliste temsilcilerinin olmaması tamamen seçim sisteminden kaynaklanmaktadır. Biz bu seçimdeki eksikliklerimizi masaya yatırarak bundan sonraki süreçlerde buna göre önlemler alarak partimizin oylarını arttıracağız. Kahve toplantıları yerine bire bir karşılıklı görüşmelere ağırlık vereceğiz. Amacımız bundan sonra çalışmalarımıza hız kesmeden devam ederek partimizi iktidara taşımak için çalışacağız. Allah çıktığımız bu yolda yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2015, 11:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER