SIR GİBİ SAKLANAN ANKET SONUÇLARI

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Uçar Gündem Gazetesi´ne çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SIR GİBİ SAKLANAN ANKET SONUÇLARI
gundemeregli.com-AK Parti’nin Ereğli ve Alaplı Belediye Başkan Adayları için anketlerden çıkan isimler netleşmeye başladı. AK Parti genel merkezinin büyük önem verdiği anketler konusunda Ak Parti Zonguldak il Başkanı Hamdi Uçar gazetemiz Gündem önemli açıklamalarda bulundu.

Ereğli’de yapılan anketlerde Murat Sesli’nin Alaplı’da ise Ak Parti Kurucu İlçe Başkanı Eczacı Hüseyin Öztürk’ün birinci çıktığını savunan Uçar,  tüm ayrıntıları tüm kriterleri değerlendirdikten sonra adaylık konusunda bir sonuca varılacağını ifade etti.

Uçar, ”Anketler önümüze geliyor. Bu anketlerden çıkacak olan sonuçlarda bizim için çok önemli. Aday adaylarımız müracaatlarına devam ediyorlar. Ereğli’de Sesli’nin ismi tüm anketlerde birinci çıktı. Alaplı’da ise Kurucu İlçe Başkanı Eczacı Hüseyin Öztürk’ün adı ön planda. Oda anketlerden cikan adaylarımızdan biri. Ereğli’de Murat beyin  (Sesli) Yargıtay’da devam eden bir mahkeme süreci var. Bunu da göz önüne alarak ismi başkanlık için geçen Celal Bozkuş, Yusuf  Kalay ve diğer adaylarımızı da en iyi şekilde değerlendirip, Ereğli için en güzel kararı partimiz verecektir. Yine aynı şekilde Alaplı için de birbirinden değerli isimlerimiz var.  Burada da Öztürk’ü n adı çıkıyor. Ne olur, nasıl olur bilemeyiz.  Hepsini değerlendiriyoruz. Seçim takvimi iyice netleşecek. Temayül yoklamaları yapılacak yüz yüze görüşmeler olacak. Hepsi ayrı ayrı bir kriter.” diye konuştu

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar,   30 Mart 2014 yerel seçimler için Zonguldak, Ereğli ve Alaplı’da yaptırdıklarını yerel seçim anketlerinin sonuçlarının önlerine geldiğini belirterek, seçim sürecinin hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Uçar gazetemiz Gündem’e yaptığı özel açıklamada, yerel seçimler konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Zonguldak merkez başta olmak üzere ilçe ve beldelerde yerel seçimleri kazanmak amacıyla yoğun bir şekilde çalışacaklarını anlatan Uçar, anketlerle ilgili ipuçları verdi.

Ereğli’de anketlerde Murat Sesli’nin Alaplı’da ise Ak Parti Kurucu İlçe Başkanı Eczacı Hüseyin Öztürk’ün birinci çıktığını belirten Uçar,  tüm ayrıntıları tüm kriterleri değerlendirdikten sonra bir sonuca varılacağını ifade etti.

EREĞLİ’DE SESLİ ALAPLI’DA ÖZTÜRK

Ereğli’de yapılan anketler de ismi adaylık için tüm isimlerin yer almasına önem verdiklerini de kaydeden Uçar,  şunları söyledi:

Aday adaylığı sürecimiz hızlı bir şekilde devam ediyor.  Seçim takvimi işliyor. Tabi ki kimlerin aday olacağı belli bir süzgeçten geçtikten sonra anketler, temayül yoklamaları ve genel merkezin onayı ile neticelenecek. Anketler önümüze geliyor. Bu anketlerden çıkacak olan sonuçlarda bizim için çok önemli. Aday adaylarımız müraccatlarına devam ediyorlar. Ereğli’de Sesli’nin ismi tüm anketlerde birinci çıktı. Alaplı’da ise Kurucu İlçe Başkanı Eczacı Hüseyin Öztürk’ün adı ön planda. Ereğli’de Murat beyin  (Sesli) Yargıtay’da devam eden bir mahkeme süreci var. Bunu da göz önüne alarak ismi başkanlık için geçen Celal Bozkuş, Yusuf Kalay ve diğer adaylarımızı da en iyi şekilde değerlendirip, Ereğli için en güzel kararı partimiz verecektir. Yine aynı şekilde Alaplı için de birbirinden değerli isimlerimiz var.  Burada da Öztürk’ü n adı çıkıyor. Ne olur, nasıl olur bileyiz.  Hepsini değerlendiriyoruz. Seçim takvimi iyice netleşecek. Temayül yoklamaları yapılacak yüz yüze görüşmeler olacak. Hepsi ayrı ayrı bir kriter. 

BOZKUŞ İLE BİR KEZ GÖRÜŞTÜM

Bozkuş ile birkaç kez görüşme imkânımız oldu. Kendisi bize anketlerden çıkarsam adaylığa sıcak bakacağına yönelik şeyler söyledi. Bunun dışında kendisi ile görüşmedik. Sonuçta seçim ile ilgili belli bir süreç devam ediyor. Bu netice bu görüşmeler ortaya çıktıktan sonra daha da netleşir ve kamuoyu ile paylaşır.”

  

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2013, 15:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
yaşar koç
yaşar koç - 10 yıl Önce

bu adam gerçekten aklını yemiş yada başka hesaplar pesınde ne demek yargı yolu acık mıllet buyuk bır farkla murat seslıyı ıstıyor sen cıkmıssın mıllete rağmen murat seslıyı aday gostermıyorsun tayyıp erdogan bu durumdan haberdar olsa bu adamı ak partı ıl başkanlığından alır

Alaplı halkından
Alaplı halkından - 10 yıl Önce

Bu açıklama pek yorumlayıcı değil biz alaplıda oturuyoruz bazı evleri tek tek arandığını biliyoruz ve anket yapıldı öztürkün çıkma ihtimali yok çünkü alplıda haka iç içe olduğunu hiç görmedik iyi bir eczacı düzgün saygın biri ilde daha önce görev aldı aaplı için samimi biri buunmalı yapabicekleri konusunda yapabiirim demei yapamayacakarında yapamam demei bu tür insan kazanır alaplıda nasıl nevzat başkan dp kazandı vaadide yoktu ama çark döndü şuan alaplı da akp nin adayı çok önemi yoksa bağımsız aday yada tekin chp den

zeki çelik
zeki çelik - 10 yıl Önce

sayın başkanım ereğli gerçeğini henüz anlayammış olmalıki böyle bir açıklama yapmış yazık oluyor ereğlide yaşayan akp seçmenine .hatırlatırım ki genel seçimlerde akp.birinci parti.yerel seçimlerde akp.ikinci parti,sandığa on bin kşi gelmiyor.ikibin yediyüz civarında gecersiz oy var yani on üç bin civarında oy kullanılmamış oluyor, düşen oy hangi partiden sayın başkanlar bunu bir analiz yapın lütven adımınızı ona göre atın lütven bu haddim olmayarak bir hatırlatmadır.saygılarımla

SIRADAKİ HABER