TAK VE ÇAKIR GÜLÜÇTEN AÇIKLADI

TAK VE ÇAKIR GÜLÜÇTEN AÇIKLADI
gundemeregli.com-
Gülüç Beldesi’nde Baki Çakır ve İsmail Tak, AK Parti Belde Teşkilatında AK Parti Zonguldak İl Yönetim Kurulu üyeleri, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, diğer belde aday adayları, AK Parti Ereğli İlçe BaşkanıFatih Çakır sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetlilerin katılımıyla törenle aday adaylığını gerçekleştirdiler.
Aday adaylığı konusunda Çakır, yaptığı açıklamada, Beldesinde bir spor Kulübü kazanmasına vesile olduğunu belirterek, “Gayem ve hedefim AK Partinin bayrağını hiç yere düşürmeden iyi hizmetler kazandırmak” dedi.AK Partinin kurulmasıyla birlikte Belde Başkanlığa atandığını belirten Çakır, şunları söyledi; “Ak Parti Belde başkalığında 10 yıl görevde kaldım. Bu süreç içerisinde 3 genel, 2 yerel, 2 referandum olmak üzere seçim süreci yaşadım. Allaha şükürler olsun ki yapılan seçimlerin tamamında 1. parti olarak çıktık. Ak Partinin bayrağını hiç yere düşürmeden hep önde gittik. Siyasette milletin menfayetini önde tutum. Partime hizmet etme heyecanını yaşadım. 20 yıl siyasi bilgi ve tecrübeme güvenerek, partimde aday gösterirse var gücümle çalışarak hizmet yolunda yolumuza devam etmek istiyorum.”


İYİ HİZMETLER GETİRECEĞİZ

Mevcut İl Genel Meclis Üyesi İsmail Tak ise, aday adaylığı hakkında, Sosyal belediyecelik anlayış içerisinde Gülüç’e daha iyi hizmet getirebilmek adına aday adayı olduğunu söyledi.Tak, yaptığı açıklamada, “Gülüç’ü daha iyi yerleri getirmek adına bu göreve talim oldum. Bugün görüyoruz ki aday adaylığı noktasında zengin bir partiye sahibiz. Bunun için ben özellikle bu güne kadar hizmetleri bulunan arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum. İyi bir yerdeyiz diye anılıyoruz. Çok daha iyi yerde olacağımızı da düşünüyorum. Gülüç’ü daha iyi yerleri getirmek adına yarışta bende varım. İnşallah hakkımızda neyse hayırlısı olur.” Dedi.

Ereğli İlçe BaşkanıFatih Çakır Tak ve Çakır’ın aday adaylığı açıklaması ardından yaptığı açıklamada, Gülüç’de aday adaylığı zenginliği olduğunu belirterek, şunları belirtti; “Aday adaylarımız netlik kazandıktan sonra anket çalışmamız olacak. Anket neticesinde Gülüç halkı kimi aday gösteriyorsa, adayımızla birlikte hareket edeceğiz. Baki Çakır ve İsmail Tak beye bu yolda başarılar diliyorum.”Gülüç Belde Başkanı Hasan Polat ise, yaptığı konuşmasında, Belediye Başkanlığı yarışında Tak ve Çakır’a hayırlı uğurlu olmasını ve başarılar temenni etti.

Konuşmaların ardından çok sayıda kişi Çakır ve Tak’a aday adaylığı tebriklerini sundular.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2013, 08:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER