TEKİN´DEN YILBAŞI ZİYARETLERİ

TEKİN´DEN YILBAŞI ZİYARETLERİ
gundemeregli.com-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin, Alaplı Devlet Hastanesi, ilçe Emniyet Müdürlüğü, Alaplı İtfaiyesi ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek personelin yeni yılını kutladı.
CHP Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin, beraberinde CHP Alaplı Belediye Meclis Üyesi Hasan Demir, CHP Alaplı il Genel Meclis Üyesi aday adayı aynı zamanda CHP Alaplı Belediye Meclis Üyesi Serdar Akyol, partililerle birlikte Alaplı Devlet Hastanesi, ilçe Emniyet Müdürlüğü, Alaplı İtfaiyesi ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek personelin yeni yılını kutladı.
Yılbaşı nedeniyle ilçenin sağlığı, huzuru ve güvenliğini sağlayan kurumları ziyaret ederek personelin yeni yılını kutladıklarını belirten CHP Alaplı Belediye Başkan adayı Nuri Tekin, “ilçemizde çoğu vatandaşımız yeni yıla kutlamalar ve eğlencelerle girerken bir yandan yeni yılı hastanede giren vatandaşlarımızda var. Ayrıca yeni yılda vatandaşlarımıza sağlık hizmeti veren doktorlarımız, hemşirelerimiz ve sağlık personelimizde var. Emniyet ve jandarma ekiplerimizde vatandaşlarımızın yeni yıla huzur ve güven içerisinde girmelerini sağlamak amacıyla görev yapıyorlar. Bizde kendilerinin yeni yıllarını kutlamak istedik. Onlara pasta ve çeşitli ikramlarda bulunduk. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum. 2014 yılı ilçemiz, bölgemiz ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2014, 07:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER