TEPEBAŞI’NIN SIKINTILARI ELE ALINDI

2 B sorunu yaşayan Zonguldak´ın Tepebaşı mahallesi bu sorunlarını çözmeye çalışıyor.

TEPEBAŞI’NIN SIKINTILARI ELE ALINDI
gundemeregli.com- AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Merkez İlçe Teşkilatı Başkanı Metin Karaduman, Tepebaşı Mahallesi Muhtarı Mustafa Akkaya ve Tepebaşı Mahallesi Muhtarı ve Mahalle Sakinleri ile Milli Emlak Genel Müdürü H.Abdullah Kaya’yı makamında ziyaret etti.

            Ziyaretle ilgili olarak Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar yaptığı açıklamada: ”Milli Emlak Genel Müdürü H.Abdullah Kaya’yı ziyarette bulunduk. Ziyaretlerde Tepebaşı Mahallesi sakinlerinin talepleri doğrultusunda, sıkıntılarını gidermek için muhtarımızla birlikte geldik. Burada ki 2B arazilerinde bulunan fiyatlandırma sıkıntıları konusunda Sayın Başkanımıza taleplerimizi ilettik. Bu toplantıdan memnuniyetle ayrılıyoruz. Tüm tepebaşı mahallesi sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

            Ziyaretle ilgili olarak Milli Emlak Genel Müdürü H.Abdullah Kaya’da yaptığı açıklamada: ”Sayın Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ve beraberinde ki heyetin nezaket ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Talepleri doğrultusunda gerekli çalışmaların talimatlarını vereceğim. Zonguldak Tepebaşı’ndaki 2B arazilerinde ki sıkıntıları gidermek için milli emlak komisyonunu yerinde tespitleri gerçekleştirmek için Zonguldak’a göndereceğiz.” dedi.

           

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2013, 14:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER