TOPTAN, “EREĞLİ VE ZONGULDAK’I ALACAĞIZ!”

Gündem´e çarpıcı açıklamalarda bulunan Toptan, Eylül- Ekim gibi seçim ortamının iyice ısınacağını kaydetti.

TOPTAN, “EREĞLİ VE ZONGULDAK’I ALACAĞIZ!”
gundemeregli.com-30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde belediye başkan adaylıkları ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Zonguldak, Ereğli ve Alaplı için ilginç isimler gündemdeki yerini korurken,  Ak Parti Zonguldak Milletvekili Toptan’da Ereğli’de ve Zonguldak’ta seçimi almak için gerekli tüm çalışmaları yapacaklarını kaydetti.

Telefon ile ulaştığımız Toptan, Zonguldak ve Ereğli’de seçimleri alacaklarını öne sürerek,  Aday adayları konusunda temkinli konuştu.

Eylül yada Ekim gibi adayların netleşeceğinin altını çizen Toptan, seçim kazanacak babayiğitler bulacaklarını anlattı.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Belediye Başkan Adaylığı için şimdiden bir şey söylemenin mümkün olmadığını belirterek, “Bizim bölge için babayiğit belediye başkan arayışlarımız sürüyor. Zonguldak ve Ereğli’de Belediye Başkanlığını kazanacağız” dedi.

Gazetemiz muhabirini telefonla ulaştığı Toptan,  Yerel seçim sürecini değerlendirerek,  isim telaffuz etmenin mümkün olmadığını bunun belli süreçleri olduğunu kaydetti.

Zonguldak’ta Babayiğit Belediye Başkan Adayı arayışlarının devam ettiğinin altını çizen Toptan, Bu konuda kamuoyu araştırmaları devam ediyor. Genel Merkezimiz il başkanlığımız bu konularda gerekli tüm çalışmaları yapıyor. Bu büyük yükün altından kalkabilecek bir babayiğit arıyoruz. İnşallah o da bulunacak. Bizim partinin aday tespitinde takip ettiği bir takım yöntemler var. Buna uygun hareket edeceğiz. Bunlardan en önemlisi, kamuoyunun aday olarak kimi istediğidir. Artık Eylül ayından itibaren sahadaki çalışmalar yavaş yavaş başlar. Biz Zonguldak Teşkilatı’yla sürekli istişare yapıyoruz. Bugün partiye giren bir arkadaşımızın, Hamdi Bey´den, ya da benden hiç bir farkı yok. Herkesin fikrinden yararlanarak, en doğruyu, en iyiyi yapmaya çalışıyoruz. Sadece Genel Merkezimiz değil, İl Teşkilatımız da kamuoyu araştırmaları yaptırıyor. Temayül yoklaması yapılacak. Adaylarla Genel Merkezimiz bir görüşme yapacak. Bunun sonunda adayımız ortaya çıkacak. Ama kim olursa olsun, Zonguldak Merkez ve Ereğli´de belediye başkanlıklarını kazanacağız.

 

 

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2013, 14:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Akpli
Akpli - 11 yıl Önce

Zonguldağı bilmiyorumda ereğliyi ancak Murat Sesliyle alabilirsiniz ama sizde murat sesliye mesafeli duruyorsunuz o halde Halil Posbıyık bir 5 sene daha burda başkan olacak siz 5 sene daha başkanlık hayali kuracaksınız sevsenizde sevmesenizde Murat Sesli dışında kimse burda akp ye belediye başkanlığı kazandıramaz kusura bakmada sayın Toptan siz bile aday olsanız burda belediye başkanı seçilemezsiniz Halil Posbıyık karşısında 2009 seçimlerinde sırf akp nin adayını beğenmeyen büyük bir kitle inadına halil posbıyığa oy verdi bunuda lütfen bilin

Yücel Kırmalı
Yücel Kırmalı - 11 yıl Önce

Sayın Toptan yapılan tüm araşıtrma ve kamuoyu anketlerinden çıkan isim Murat Sesli bunu dikkate alacakmısınız acaba merak ediyoruz ?

SIRADAKİ HABER