TURHAN, ”MHP KADERİ DEĞİŞTİRECEK”

TURHAN, ”MHP KADERİ DEĞİŞTİRECEK”
gundemeregli.com-MHP Zonguldak Eski İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Turhan,  Zonguldak ile Kdz. Ereğli’nin kaderini Karabük gibi MHP Belediye Başkanlarının değiştireceğini söyledi.

Turhan konu ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada,  MHP adaylarına şans tanınması halinde pişman olunmayacağını belirterek şu görüşlere yer verdi:

“Türkiye’nin her yerinde çok güçlü adaylara şans tanındığı gibi bu seçimlerde Zonguldak ili ve ilçelerinde beldesinde ve Kdz. Ereğli İlçesi’nde çok güçlü adaylarla yola çıkmıştır.

  İnşallah Türkiye Genelinde MHP 30 Mart’ta birinci parti olacak ve bu sefer Zonguldak’ın Ereğli ve ilçelerinin en iyi adayları olan buna beldelerde dahil olmak üzere MHP dört başkanlarını halkımız seçecektir.  Zonguldak Kdz. Ereğli’nin Karabük gibi kaderini MHP Başkanları değiştirecektir.  Sayın halkımızdan istirham ediyoruz. Bu sefer MHP’li adaylarımıza şans tanısınlar.  Hiç pişman olmayacaklardır. Hizmet nasıl olacak görsünler. Hizmet nasıl olacak görsünler. Hizmet nasıl yapılır biraz ders alırlar bizden.  Bu sefer Karabük başkanı gibi adayımız Sayın Mevlüt Özdemir ve Zonguldak Başkan Adayı Gürkan Gülay maaş almayacak ve makam aracı kullanmayacaktır.  MHP olarak Zonguldak’ın ve Kdz. Ereğli’nin dostluk kentinin yüzü değiştirilecek.  Ve karakömür gibi olan bahtını düzeltilecek parmak ile gösterilecek şehir inşa edeceğiz.   Şimdiden MHP dört başkanımıza hayırlı ve uğurlu olmasını Allah’tan niyaz ediyorum.  Başarılar diliyorum.”  

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2014, 10:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER