Turpçu ZGC ‘yi ziyaret etti

CHP Milletvekili adayı Şerafettin Turpçu; Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin ve beraberindekiler ZGC genel merkezini ziyaret etti.

Turpçu ZGC ‘yi ziyaret etti
CHP Milletvekili adayı Şerafettin Turpçu; Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin ve beraberindekiler ZGC genel merkezini ziyaret etti. 

Yapılan ziyarette ZGC başkanı Derya Akbıyık konuklarına “hoş geldiniz” diyerek genel seçimler öncesi başarılar diledi. Akbıyık konuşmasında, “Yedi haziran seçimleri çok önemli. İlimiz adına da önemli. Zonguldak’ın çok önemli ve elzem sorunları var. CHP genel başkanı Kılıçtaroğlu´nun seçim bildirgesi tüm ülke geneline hitap eden bir açıklamaydı. Verilen sözler ve vaatler gerçekleşir mi? Seçmenin bu bildirgeye bakışı nasıl olacak? Tüm bunları yedi haziran seçimlerine kadar göreceğiz.

Zonguldak vekilleri olarak ilimizi mecliste temsil edeceksiniz. Özellikle yerel basının sorunlarını ve sıkıntılarının giderilmesini meclis çatısı altında çözmeniz konusunda sizlerden destek istiyoruz. Kırk beş gün sürecek seçim çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

CHP milletvekili adayı Şerafettin Turpçu yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“7 Haziran seçimleri çok önemli. Ülkemizin çok önemli sorunları var. İlimizin de sıkıntıları ve çözülmeyen sorunları var. İşsizlik had safhadadır. Yatırımlar yok. Bitirilemeyen yollar.

TTK ‘nın acilen 3200 yer altı üretim işçisine ihtiyacı var. Genel başkanımız Kılıçdaroğlu´ nun seçim bildirgesi Zonguldak için hazırlanmış görünüyor. Özellikle emeklilerin maaşlarının artırılması, dini bayramlarda birer maaş ikramiye, madenlerin devlet eli ile üretim yapması, taşeron uygulamaya son verilmesi, kredi kart mağdurlarının faizlerinin yüzde 80’lik kısmının silinmesi tüm bunlar ışığında yoksulluğun giderilmesi gelir düzeyinin artırılması ve tüm bunlar için kaynakların hazır olması.

Genel başkanımız ülkemizde ki en iyi on hesap uzmanından birisidir. CHP Zonguldak olarak bu seçimlerde Ankara’ya çok güçlü gitmeliyiz. Vekil sayımızı artırmalıyız. CHP iktidar olacaktır.

Birinci parti olacaktır. Zonguldak CHP ‘de hak ettiği yeri Ankara’ da almalıdır. Bunun için uğraşı ve çaba sergiliyoruz. CHP olarak metropollerde ve merkezi yerlerde varız. Kırsalda ise yokuz. Bu eksikliği bu seçim döneminde gidereceğiz. Yerel basınımızın sıkıntılarını ve sorunlarını biliyoruz. Ankara’da mecliste sizlerin her sorunu ile ilgileneceğiz. Yeni kaynakların aktarılması için çalışmalar yapacağız.”

CHP Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Siyaset çalışmalarında toplum ve halkla buluşmamızı sağlayan gazeteciler bizler içinde önemlidir.

Yaptığımız her türlü çalışmalar gazeteciler tarafından kamuoyuna duyurusu yapılıyor. Bu seçim sürecinde yoğun tempoda çalışacağız. İlimizin çok önemli ve acil sorunları vardır. Bugün aday tanıtım törenimiz gerçekleşecek. Burada da önemli projeleri ve yapılacakları açıklayacağız.”
Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2015, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER