Turpçu:Ak Parti´nin Zonguldak´ta yapacağı her hizmeti alkışlarız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, Alaplı İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Turpçu:Ak Parti´nin Zonguldak´ta yapacağı her hizmeti alkışlarız
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, Alaplı İlçe Teşkilatını ziyaret etti. 
Teşkilat binasında yapılan ziyarette Turpçu´yu Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, İlçe Başkanı Hüseyin Tosun, Belediye ve İl genel meclis üyeleri ve partililer karşıladı.
CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, Geçtiğimiz hafta gerçekleşen İlçe kongresinde tekrar İlçe Başkanlığına seçilen Hüseyin Tosun´a başarılan dilediğini söyledi. AK Parti´nin Zonguldak´a yaptığı her hizmeti alkışlayacaklarını belirten Turpçu, şunları kaydetti:
Yerel seçimlerde CHP Alaplı´da çok güzel bir başarı yakalamıştı. Genel seçimlerde özel bir durumdan dolayı oylarımız düşmedi ama daha fazla artırmadık. AK Parti´nin 2. sıra adayı Alaplı´dandı. Halkımız bize 1 Kasım seçimlerinde muhalefet görevi verdi ama bunu gönülden diyemiyoruz. 7 Haziran genel seçimlerinde muhalefet bir araya gelebilseydi iktidar oluyordu. Bu MHP´nin yan çizmesiyle bozuldu.Yeni hükumet kuruldu ve güven oyu aldı. Zonguldak ile ilgili olmayan vaatlerini açıkladılar. Zonguldak´ın sorunlarını çözmeyle ilgili umarım adımlar atılır. Dün Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır´ın bir demecini okudum. Türkiye Taş Kömürü Kurumuna üretim işçisi alınması ile ilgili, etkin bir Milletvekili dedikleri olur. Onlar icra makamın dalar biz ise muhalefetteyiz. Onlar yapsınlar biz alkışlayalım. Zonguldak´la ilgi neler yapıyorlarsa bunları biz beraber izleyeceğiz. Zonguldak´a hizmet anlamında yaptıkları hareketleri destekleyeceğiz. Zonguldak´ın çok derin problemleri var. AK Parti bu problemlerle 12 senedir alakasız ve etkisiz kaldıkları gibi tekrar kalmaya devam ederlerse sert muhalefetimiz de yapmaya devam ederiz.
Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2015, 07:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER