UÇAR, EREĞLİ KONUSUNDA ISRARCI

Uçar, Ereğli´de partililerle bir araya geldi.

UÇAR, EREĞLİ KONUSUNDA ISRARCI
vspace=1
vspace=1
gundemeregli.com-
AK Parti Zonguldak İl başkanı Hamdi Uçar, 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere atıfta bulunarak, Ereğli Belediyesini yerel seçimlerde el birliğiyle AK Partili belediyeler arasına katmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

 

Uçar, Ereğli İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Toplantısına katılmak üzere geldiği Ereğli İlçesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Seçimlere ilişkin değerlendirmeler yapan Uçar, “Bu seçimleri çok önemsiyoruz. Zonguldak’ta partimizin bayrağını daha yukarılara taşımak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ereğli teşkilatımızın da bugüne kadar sürdürdükleri başarılı çalışmaları daha da artıracaklarına inancım tam” diye konuştu.

 

-----AK Parti’nin Ereğli’de haftalık olarak düzenlediği yönetim Kurulu toplantısına Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar başkanlık etti.

 AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatının, İlçe binasında önceki akşam gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısında, İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır ve bazı İl Yöneticileri de hazır bulundu.

 

Yönetim Kurulu Toplantısına katılarak seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Uçar, birlik-beraberlik içerisinde Zonguldak genelinde ve Ereğli’de başarılı olmak için tüm mücadeleyi ortaya koyacaklarını belirtti.

 

Parti yöneticilerine, Genel Merkez düzeyinde yapılan toplantılar ve yerel seçimlere yönelik düşüncelerini de aktaran Uçar, “Bu seçimleri çok önemsiyoruz. Zonguldak’ta partimizin bayrağını daha yukarılara taşımak için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ereğli teşkilatımızın da bugüne kadar sürdürdükleri başarılı çalışmaları daha da artıracaklarına inancım tam. Ereğli Belediyesini bu seçimlerde el birliğiyle AK Partili belediyeler arasına katmak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

 

AK Parti’li bazı İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda Uçar, son gelişmeler üzerine partililere çeşitli bilgilendirmelerde bulundu.

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2013, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER