UÇAR ÖYLE BİR CEVAP VERDİ Kİ

UÇAR ÖYLE BİR CEVAP VERDİ Kİ
gundemeregli.com-AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar siyasi gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Zonguldak AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar açıklamalarında, “Her seçim döneminde bazı kesimler kendilerini kamuoyunda güçlü göstermek adına, sempatizanlarına güçlü görünmek adına çeşitli yöntemler denerler. Bunlardan biride anketlerdir. MHP tarafından açıklanan ankete denebilecek tek şey aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş sözüdür” dedi.
Zonguldak AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar açıklamasında şunları söyledi:
“Her seçim dönemi öncesinde adaylara güç ve destek vermek için bu ve buna benzer anketler yapılıyor. Geçmişte de yapıldı şimdide yapılıyor. Yapılan anketlerin sanal bir anket olduğuna inanıyorum. Ulusal bazda yapılan anketleri bizde zaman zaman yaptırıyoruz ve bunu sadece seçim dönemlerinde değil her zaman yaptırıyoruz. Bu anket için denebilecek tek şey aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş. Bu anket açıklamasının siyasi etiğe uymadığını düşünüyorum. İktidar partisinin 1 aylık dönem içerisinde bu kadar değişik rakamlara gelmesinin mümkün değildir. Bunu kime sorsanız bilir. Bu açıklamaları çok dikkate almıyorum. Biz işimize bakıyoruz. Seçim çalışmalarımıza başladık, Şuanda çalışmalara konsantre olduk. Bu tip laflar umurumuzda değil.”
“CHP ile MHP BİRLİKTE HAREKET EDİYOR”
Zonguldak AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar “MHP ve ?CHP?ittifakının olduğunu söylemiştim. Sadece Zonguldak’ta değil. Her yerde bu böyledir. Ayrıca bizim trenimizden inenleri de hemen kapmaya başladılar. Aday bile bulamıyorlar. Aday bulamadıkları yerlerde bizim üyemiz olan arkadaşları aday gösteriyorlar. Bizden menfaat çıkar gibi beklenti içerisinde olanlar, koltuk sevdalısı olanlar bu partiler tarafından kapışılıyor. 1980 yılı ihtilali öncesinde birbirlerine kurşun sıkanlar, çok farklı kulvarlarda olanlar bugün el ele tutuşuyorlar. Amaç Ak Parti’yi düşürmek. Burada artık ne dava kaldı ne siyaset Hiçbir şey kalmadı. Yeter ki biz AK Parti’li belediyeleri alalım diyorlar. Amaç hizmet ve ülke sevdası değil, koltuk ve Ak parti’yi alt etme sevdasıdır” dedi.
Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2014, 07:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER