Ulupınar´dan Başbakan Davutoğlu´na brifing

AK Parti Genel Merkezde yapılan Yerel Yönetimler toplantısı AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleştirildi

Ulupınar´dan Başbakan Davutoğlu´na brifing

AK Parti Genel Merkezde yapılan Yerel Yönetimler toplantısı AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya 3. Bölgeden sorumlu Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınarda katıldı.

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar toplantının ardından yaptığı açıklamada:”Bugünkü Yerel Yönetimler Toplantımızın onur konuğu ve şeref misafirimiz Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu oldu. Sayın Başbakanımız Yerel Yönetimler birimini ziyaret ederek bizleri onurlandırdılar, bizlerden brifing aldı. Kendilerine teşkilatımız, yerel yöneticilerimiz ve çalışmalarımız hakkında bilgiler aktardık. 13 ilden sorumlu olduğum 3. Bölgemiz hakkında Sayın Başbakanımıza brifing verdik. Bölgemizdeki çalışmalarımız ve sorumlu olduğumuz yerel yönetimlerimiz hakkında bilgilendirdik. Genel Başkanımız bu ziyaretleri ile AK Partimizin teşkilatına ne kadar önem verdiğini bir kez daha gösterdi. Hizmete giden yol yerelde başlar. Bunun bilinci ile Türkiye’mizin her bir noktasına hizmet götürmek için çalıştık, bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz.
Sayın Başbakanımız da, teşkilat olarak ve yerel yönetimler olarak daha çok çalışmamamız gerektiğini 2023 hedeflerimizi hep birlikte başaracağımızı bu yüzden el birliği ile çok çalışmamamız gerektiğini bizlere söyledi. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcıları olarak sorumlu olduğumuz illerdeki çalışmalara katılarak, adeta genelde ve yerelde hizmet birliği köprüsünü kurmamız gerektiğini bizlere iletti. Bu anlamda Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcıları olarak daha çok çalışmamız gerektiğini bizlere iletti.”dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2014, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER