Ulupınar,Ereğli için çok ciddi çalışmalarımız var

Kdz. Ereğli İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, “Herkesin üstüne düşeni yapması, daha huzurlu, daha müreffeh bir toplumun oluşması için gerekli” dedi.

Ulupınar,Ereğli için çok ciddi çalışmalarımız var
 
Kdz. Ereğli İlçe Kaymakamı Nazım Madenoğlu, “Herkesin üstüne düşeni yapması, daha huzurlu, daha müreffeh bir toplumun oluşması için gerekli” dedi. Madenoğlu, ziyaretlerde bulunmak üzere Kdz Ereğli’ye gelen AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ve beraberindeki AK Partilileri ağırladı.

Kaymakam Madenoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada Ulupınar ve AK Parti heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Kendisini ziyaret etme nezaketinde bulunmalarından ötürü konuklarına teşekkür eden Madenoğlu, “Bütün kamu görevlilerimizin, siyasetçilerimizin, toplumu oluşturan tüm kesimlerin ana görevinin insana hizmet etmek olduğu açık. Bu anlamda herkesin üzerine düşen görevi yapması, sanıyorum daha huzurlu, daha müreffeh bir toplumun oluşması için gerekli” diye konuştu.

“VATANDAŞ MADENOĞLU’NDAN MEMMUN”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar da, Kaymakam Madenoğlu’na Ereğli Kaymakamlığı görevinde başarılar dileyerek şunları söyledi:“Güzel, güneşli bir günde Ereğli’de programlar yapıyoruz. Meclis yoğun. Sizler geldiniz gördünüz. Allah razı olsun, bugün teşkilatımızla beraber ziyaretler gerçekleştireceğiz. Yeni yapılacak projeleri tartışacağız. Ereğlimizin ihtiyaçları var, bunların giderilmesi noktasında çok ciddi çalışmalar yapacağız.

Belediye başkanlarımız, İlçe Başkanım, İl Genel Meclisi Üyelerimiz, teşkilat üyelerimiz zaman, zaman Ankara’ya geliyor. İnşallah bu güzel ilçede vatandaşlarımızın daha huzurlu olması için, kamu hizmetlerini daha kolay almaları için üzerimize düşeni yapacağız. Sizlere başarılar diliyorum. Kısa zamanda vatandaşın sevgisini kazandınız. Vatandaşlarımız sizden çok memnun. Biz de bundan mutluluk duyuyoruz.”

Ziyarette Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, bazı İl Genel ve Belediye Meclisi üyeleri, parti yöneticileri ve partililer hazır bulundu. Ulupınar, kaymakamlık ziyaretinin ardından ilçedeki bazı sivil toplum kuruluşu, meslek örgütleri ve kamu yöneticilerine ziyaretlerini sürdürdü.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2016, 14:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER