Uysal,30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yayınladığı bir mesajla kutladı.

Uysal,30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yayınladığı bir mesajla kutladı.

Başkan Uysal mesajında şu ifadelere yer verdi:

Yüce Türk milletinin kısıtlı imkanlarla, canı pahasına verdiği onur mücadelesinin sonunda, zaferle sonuçlanan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tüm dünyaya Türk ulusunun iman dolu ruhunun nelere kadir olabileceğini kanıtlayan 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 92. Yıldönümünü milletçe coşkuyla kutluyoruz.

Bizler için Ağustos ayı, bir kahramanlık destanı ve zaferdir ayıdır. 30 Ağustos 1922 de Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve nice isimsiz kahraman şehitlerimiz kısıtlı imkanlarla verdikleri o olağanüstü mücadele sonunda kazandıkları büyük zaferle, Türk ulusunun yaşadığı toprakların esareti asla kabullenmeyeceğini ve ilelebet Türk yurdu olarak kalacağını dünyaya ilan etmişlerdir.

Genciyle-yaşlısıyla, kadınıyla-erkeğiyle, ülkemizin her bölgesinden birlik-beraberlik içerisinde milletimizin bağrından çıkan kahraman ordumuz, bu savaşta Türk Milletinin gücünü ve cesaretini kanıtlamış, kazandığı bu büyük zaferle tarihe geçmiştir. Bu büyük zafer yeni neslimize çok iyi anlatılmalı aziz milletimizin 30 Ağustos ruhu gençlerimize örnek olmalıdır.

30 Ağustos Zafer Bayramı´nın 92. yıldönümünü en kalbi duygularımla kutlar, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2014, 13:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER