VATANDAŞ; “SİZ BİZİM GURURUMUZSUNUZ”

VATANDAŞ; “SİZ BİZİM GURURUMUZSUNUZ”
gundemeregli.com-
Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir ekibi ile birlikte mahalle gezilerine devam etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir, beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer ile birlikte mahalle gezilerine Ömerli, Kaynarca konutları, Ören ve Kepez mahalleleri ile devam etti. İlk olarak Ömerli mahallesinden başlayan gezilerde halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan Özdemir ve ekibi, vatandaşlarla sohbet etti. Mahalle halkını selamlayan Özdemir, küçük çocukları da unutmadı. Çocuklara kalem araba, bebek ve bir çok hediye dağıtan Özdemir, yaşlılarında ellerinden öperek hal vehatırlarını sordu.daha sonra sırasıyla Kaynarca konutları, Ören ve Kepez mahallelerini gezdi.

SİZ BİZİM GURURUMUZSUNUZ

Mahallenin yaşlılarından bir vatandaş Siz bizim gururumuzsunuz. Allah sizlere yardım etsin diyerek Özdemir ve ekibine başarılar diledi.

İlgiden dolayı mutluluk duyduğunu ve Milliyetçi Hareketin 30 Mart seçimlerinde kendisini göstereceğine emin olduğunu söyleyen Özdemir Mahallelerde inanılmaz bir ilgi ve alaka var. Bu da bizleri mutlu ederken, bir taraftan da Milliyetçi Hareket Partisine insanların özleminin ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. 30 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerde ipi göğüsleyerek Ereğli´yi hak ettiği yere meclis üyelerimizle birlikte taşımak istiyoruz. Tek idealimiz tek isteğimiz bu dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2014, 07:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
GÜLLÜ
GÜLLÜ - 10 yıl Önce

MHP KAZANACAK GÖRECEKSİNİZZ.......

SIRADAKİ HABER