Yavuzyılmaz, Maden işçilerimiz başımızın tacıdır´´

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, TTK Kozlu Müessesi´nde maden işçileriyle buluştu. Maden işçilerinden yakın ilgi ve alaka gören Yavuzyılmaz, Maden işçilerimiz başımızın tacıdır, sadece Zonguldak´ımızın değil Türkiye´nin onuru olan işçilerimizdir dedi.

Yavuzyılmaz, Maden işçilerimiz başımızın tacıdır´´

CumhuriyetHalk Partisi Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, TTK Kozlu Müessesi´nde madenişçileriyle buluştu. Maden işçilerinden yakın ilgi ve alaka gören Yavuzyılmaz,Maden işçilerimiz başımızın tacıdır, sadece Zonguldak´ımızın değilTürkiye´nin onuru olan işçilerimizdir dedi.

Yer Altına Doğru

TTK Kozlu Müessesi´nde madene inmedenişçilerle bir araya gelen Yavuzyılmaz, Milletvekili seçildiği takdirde,milletvekilliğini madene indireceklerini dile getirerek işçilerin sorunlarınıyerinde dinledi. Genç Milletvekili adayı, Yaşanabilir Bir Türkiye´yi´sizlerle birlikte kuracağız. Maden işçisini, orta gelirliyi, emekliyi en çokdüşünen parti CHP’dir. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Zonguldakmitinginde iktidara gelmemiz durumunda TTK’ya 5 Bin işçi alınacağı sözünüverdi. Ancak iktidar partisinin genel başkanı TTK kapanmayacak sözünü verirkenher yıl işçi sayısı azalan kendi kendine kapanma durumuna gelen TTK’nındurumunun ne olacağını söylemedi, söyleyemedi. TTK Zonguldak’ın olmazsaolmazıdır. Bizim hayalimiz Zonguldak’ı TTK’sından futbol takımına kadar eski oparlak günlerine günümüz şartlarına göre yeniden canlandırmaktır. Bunun içinsizden destek istiyorum. Emeğin kıymetini en iyi sizler bilirsiniz dedi.

 

CHP Milletvekili Adayı Deniz YavuzyılmazTTK Kozlu Müessesi işçileri ile birlikte hayırlı, kazasız, belasız çalışmadilekleri ve dualarla madene indiler. Madende işçilerle birlikte vardiyayıtamamlayarak sabah saatlerine kadar Yavuzyılmaz işçilerle birlikte kömürüretimi için çapa salladı.

Kuyubaşı´nda işçi ağabey ve kardeşlerineyaptığı konuşmada ön seçimle geldiğini öğretmen bir ailenin çocuğu, madencitorunu olduğuna vurgu yaparak Zonguldak´ımızın Türkiye direği olanTTK´yı, bizlerin de ekmek kapısı olan TTK kapatılamaz, buna izin vermeyiz.TTK´nın güçlendirilmesi için mecliste sesiniz, yüreğiniz olacağım dedi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2015, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER