Yavuzyılmaz:Zonguldak´ta yaşanan göçü durduracağız´´

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, Çayköy Milli Egemenlik Parkı´nda düzenlenen ve bu yıl sekizincisi düzenlenen Sis Yayla Şenliği´ne katıldı.

Yavuzyılmaz:Zonguldak´ta yaşanan göçü durduracağız´´


CumhuriyetHalk Partisi Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, Çayköy Milli EgemenlikParkı´nda düzenlenen ve bu yıl sekizincisi düzenlenen Sis Yayla Şenliği´nekatıldı.

Şenliğekatılanlara seslenen Yavuzyılmaz, Zonguldak´ta yaşanan göçü durduracağız,emeğin başkenti Zonguldak´a yakışır ve yaraşır şekilde istihdam alanıyaratacağız. Gençlerimiz Zonguldak´ta yaşacak, emeklilerimizin bayram sofralarıgeleneklerine yaraşır şekilde olacak. Torunlarına harçlık verdikleri bayramlarıyaşayacaklar. Emeklilere yapılan darbe Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında sonbulacaktır dedi.

DenizYavuzyılmaz, şenliğe katılanlardan tam destek aldı, tek tek el sıktı, el öptü.Çocuklara özel zaman ayıran Yavuzyılmaz, Biz gençlerin geleceği bugününçocuklarına emanettir, yarınlarımızın sağlıklı, mutlu ve huzurlu olması için sizçocukların geleceği de bize emanettir dedi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2015, 06:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER