Zaferi göbek atarak kutladılar

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan´ın resmi olmayan neticelere göre cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmasının ardından vatandaşlar göbek attı, meşale yaktı.

Zaferi göbek atarak kutladılar

gundemeregli.com
- AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar´ı omuzlara alan vatandaşlar zaferi doyasıya kutladı.

Recep Tayyip Erdoğan´ın resmi olmayan neticelere göre cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmasının ardından vatandaşlar zaferi göbek atarak kutladı. Meşale yakan vatandaşlar, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar ile Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman´ı omuzlara alarak havaya attı. Kutlamalara katılan yaşlı bir teyze de seçim zaferini göbek atarak kutladı.

Parti binasında açıklamada bulunan AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, “Bugün gene ülke olarak tarihi seçimlerimizden birisini yaşadık. Bu seçim diğer seçimlerden çok farklı bir seçim idi. Ülkemizde ilk defa Cumhurbaşkanını halkın seçtiği bir seçim yaşadık. Teşkilat olarak çalışmalarımızı yaptık. Başbakanımı 40 civarında illerde mitingler yaptı. Netice itibariyle de bugün yapılan seçimde de Başbakanımız ilk turda ipi göğüsleyerek Cumhurbaşkanı olmayı hak etti. Bu seçiminde ilk olması ayrı bir anlam ifade ediyor. Ülkemiz adına, yeni Türkiye’nin kurulması adına çok önem verdiğimiz seçimlerimizden bir tanesiydi. 9 parti bir tarafta, bir parti bir tarafta bu yarışı devam ettirdik. Başbakanımız Cumhurbaşkanımız oldu. Ülkemiz adına, teşkilatımız adına, memleketimiz adına hayırlı olsun diyorum. Bundan sonra yeni bir Türkiye izleyip, göreceğiz” dedi.

Ardından parti binasında seçim sonrasında açıklamada bulunan AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, “Bir seçimi daha geride bıraktık. Bütün teşkilat arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu seçimde özveri ile çalışarak hayırlı bir sonucu Zonguldak için, Türkiye’miz için ve milletimiz için aldık. İlk defa halkoyuyla bir Cumhurbaşkanın seçtik bugün. Artık bundan sonra eski Türkiye geride kaldı, yeni Türkiye’nin yolu açıldı diyoruz. Yeni Cumhurbaşkanı Genel Başkanımız, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olacak. İnşallah bu hayırlı bir sonuç olur Türkiyemiz için. Ülkemizin gelişmesinde ve kalkınmasında bir vesile olur diyoruz. AK Parti hükümetleri döneminde sessiz bir devrim yapıldı. İnşallah Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığında da sessiz bir devrimle artık yeni bir Türkiye oluşturacağız” diye konuştu.

Şehir merkezinde ise araçlar konvoy halinde sevinç gösterisinde bulundu. Bazı vatandaşlar da araçlara eşlik ederek tezahürat yaptı.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2014, 06:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER