Zeki Çakan Mhp’den aday adaylığını açıkladı

Yaklaşan 7 Haziran 25. dönem milletvekilliği seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisi aday adayı olan Zeki Çakan yapılan görkemli aday tanıtımıyla aday adaylığını açıkladı.

Zeki Çakan Mhp’den aday adaylığını açıkladı
Yaklaşan 7 Haziran 25. dönem milletvekilliği seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisi aday adayı olan Zeki Çakan yapılan görkemli aday tanıtımıyla aday adaylığını açıkladı. 

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Zeki Çakan bugün düzenlediği toplantıyla Milliyetçi Hareket Partisi’nden Zonguldak Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Aday Adaylığı açıklamasında konuşma gerçekleştiren Zonguldak Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hamdi Ayan, “Bugün Zonguldak’ımız bir tarihe tanıklık ediyor. Bugün sizler Zonguldak’ta şekillenecek olan yeni bir siyasi algının adımlarını atıyorsunuz. Öncelikle bizler için önemli olan böylesi bir günde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere Zonguldak’ımız son 13 yıldır iyi yönetilmiyor. MHP olarak başlattığımız olduğumuz aday adaylığı sürecinde bütün arkadaşlarımıza ve camiamıza partimizin açık olduğunu söyledik. İşte bu yapmış olduğumuz çağrıya bugün üyeliğini MHP’ye yapacağımız eski bakanımız Zeki Çakan ve 9 değerli şahsiyet cevap vermiştir. Diğer aday adaylarımız görevlerimiz başında ve programlarını aksatmadan görevlerine devam etmektedir. Bizler merkezde sizlerle birlikteyken diğer teşkilatlarımız programlarını aksatmadan devam etmektedir. Zonguldak iyi yönetilemedi. Eğer MHP vekil veya vekiller çıkartırsa siyasi algının değişeceğine inanıyoruz” dedi.

Daha önce Zonguldak Belediye Başkanlığı ve milletvekilliği görevi de yürüten eski Bakan Zeki Çakan yaptığı açıklamada, “İnanıyorum ki Belediye Başkanı olarak, milletvekili olarak ve Bakan olarak yüzünüzü kara çıkartmadım. Özellikle Filyos Projesi olmak üzere büyük projelerle ilgili bana düşen görevlerin ve başlatmış olduğum projelerin devamını gerçekleştirmek için MHP’den aday adayı oldum. Herkes Filyos’u konuşuyor. Çok önemli bir proje. Daha önceki hükümetlerde bu projeye emek verenleri kutluyorum. Bugüne kadar ben bazı şeyleri dile getirmedim. Özellikle 1997-1998 yılında Enerji Bakanlığı Anavatan Partisi’ndeydi. O sel döneminde bölgemizin bu kaderi olamaz diye bir proje hazırlattık. Filyos Projesiyle ilgili en büyük alt yapısı olarak Devrek Barajı Projesi’nin temelini ben attım. 92 milyon dolarlık bu projeyle ilgili altyapı hazırlanmadığı sürece Filyos Projesi’nin ülkemize fayda vermesi mümkün değil. Bugün Ereğli’de bulunan tersanelerde bizim dönemimizde çok büyük işler yapılıyordu. Bugün hepsi kapalı olarak duruyor. ÇATES bilindiği üzere ihale edildi. Bizim dönemimizde de KARDEMİR 1 liraya verildi. Bölgede bir ağabey görevi yapmayı Zonguldak Bartın Karabük’ü bütün olarak düşünüp hiç kimseyle kavga etmeden ülkesini ve bölgesini düşünen birisi olacağımı taahhüt ediyorum” dedi.
Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2015, 07:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER