2.'liği şehir turu atarak kutladı

2.'liği şehir turu atarak kutladı

2.'liği şehir turu atarak kutladı

U-14 Türkiye Şampiyonasında karşılaştığı Bursa Arabayatağıspora 3-2 yenilerek şampiyonluğu son anda kaçıran Sarayspor, Türkiye 2.liğini polis ekipleri eşliğinde şehir turu atarak kutladı.
U-14 Liginde mücadele veren Sarayspor, Konyada yapılan U-14 Türkiye Şampiyonası final maçında Bursa Arabayatağıspora 3-2 yenilerek Türkiye ikincisi oldu. Şampiyonluğu son anda kaçıran takıma, Türkiye 2.liği kupası verildi. Zonguldak Emniyet Müdürü Metin Turan da Saraysporun elde ettiği başarıyı kutladı. Sarayspor Emniyet Müdürlüğü önünden polis konvoyu eşliğinde şehir turu yaparak Türkiye ikinciliğini kutladı.
Gazetecilere açıklamada bulunan Sarayspor Kulüp Başkanı ve Teknik Direktörü Turan Altıntaş Biz bu mücadeleye başlarken hedefimizin ne olduğunu gerek halkımızla gerek spor kamuoyuyla gerekse çocuklarımızın motivasyonu anlamında paylaştık. Hedefimizin Türkiye şampiyonluğu olduğunu belirtmiştik. Ama belki birilerine bu çok zor geldi. Biz bunu kolaylaştırmak için elimizden geleni herşeyi yaparak çocuklar da şampiyonluğa kilitlendi. Kastamonu ve Samsunda başarılı müsabakalar çıkardılar diye konuştu.
Altıntaş, kendilerine destek verenlere teşekkür etti. Konvoy ardından şehir turu attı.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2018, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER