3 PUAN ÇÖPTE!

Zonguldak Kömürspor, bu hafta Pendispor’a konuk oldu. Pendik Stadı’nda saat 13.30’da başlayan karşılaşmayı ev sahibi ekip Pendikspor kazandı. Karşılaşma sırasında görgüsüzce, tahrik edici davranışlarda bulunan Pendikspor futbolcuları ve tarafları gergin anların yaşanmasına neden oldular. Çevik Kuvvet ise sorumlu olarak Pendikspor tribünlerini değil, Zonguldak Kömürspor taraftarını gördü. Bu müsabakada karakterin galibiyetten daha önemli olduğu bir kez daha önem kazandı.

3 PUAN ÇÖPTE!

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta sezonun 14’üncü hafta müsabakaları kapsamında Zonguldak Kömürspor ve Pendikspor karşı karşıya geldiler. Saat 13.30’da Pendik Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Kocaeli Bölgesi hakemlerinden Sait Tuzcu yönetti. Karşılaşmayı kazanan Pendikspor futbolcularının Zonguldakspor taraftarını ve futbolcularını tahrik edici davranışları, müsabakada gergin anların yaşanmasına neden oldu.

Pendikspor-Zonguldak Kömürspor karşılaşmasında son haftalarda olduğunu gibi bu haftada pasif bir futbol ortaya koyan kırmızı-lacivertliler 3 puanı yine çöpe attılar. Teknik Direktör Serkan Afacan’ın cezalı olduğu ve tribünlerden izlediği müsabaka ile Zonguldak Kömürspor galibiyeti unuttu. Kırmızı- lacivertli ekip üst üste alınan kayıp listesine 5’inci haftayı da ekledi. Serkan Afacan ve ekibinin ilk haftalarda yakaladığı başarıdan neden uzaklaştığı ise merak konusu oldu.

Müsabakaya 3 puan parolası ile çıkan Zonguldak Kömürspor, aradığı golü bulamayarak özellikle bireysel hatalar nedeni ile dakika 44’te ilk golü sahasında gördü. İlk 45 dakikayı 1-0 geride kapatan Zonguldak Kömürspor’da moraller yerle bir oldu.

İkinci yarıya beraberlik ve ardından da galibiyet umudu ile çıkan Zonguldak Kömürspor, zaman zaman kurduğu baskının sonucunu dakika 72’de aldı. Mehmet Gürkan Öztürk ile beraberliği yakalayan Zonguldak Kömürspor’un sevinci uzun sürmedi. Ev sahibi takım Pendikspor dakika 79’da Ozan Papaker’in attığı golle 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın devamında başka gol olmayınca Zonguldak Kömürspor sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2019, 23:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER