´´ Yunanistan yada Ermenistan takımı muamelesi gördük ´´

Zonguldak Ereğli Spor Basketbol Takımı Ereğli Demir Çelikspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

´´ Yunanistan yada Ermenistan takımı muamelesi gördük ´´

Zonguldak Ereğli Spor Basketbol Takımı EreğliDemir Çelikspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. 

Erdemir Spor Salonunda oynanan Ereğli DemirÇelikspor - Zonguldak Ereğli Spor Genç Erkekler Basketbol Ligi karşılaşmasındagülen taraf Ereğli Demir Çelikspor oldu.

Ligde şampiyonluğunu garantilemiş olaraksahaya çıkan Ereğli Demir Çelikspor Zonguldak Ereğli Spor´u 81-49  mağlupetti. 

Henüz bu yıl kurulan Zonguldak Ereğli Spor´unmücadelesi beğeni topladı.

Zonguldak Ereğli Spor Basketbol Koç´u İhsanGökçe Kaya ´takımın oyununu pek fazla yorumlamak doğru olmaz. Biz ligde varolmak için mücadele ettik. Elbette 2 aylık takımdan kimse büyük başarıbeklemiyor. Ancak seneye böyle olmayacağını biliyoruz. Hazırlanma fırsatımızolacak´ dedi. 

Diğer yandan Zonguldak Ereğli Spor BaşkanıKaan Kocaman Ereğli Demir Çelikspor´a telkinde bulundu.

Kocaman açıklamasında ´öncelikle şunubelirtmek isterim. Bugüne kadar şahsım olarak hiç bir açıklama yapma arzusuyada gereği duymadım. Ama bu maçta yaşananları görünce birilerinin benimkonuşmamı özlediğini gördüm. Ereğli Demir Çelikspor´un sadece oyuncularınıkutluyorum. Koç´larına gelince kendisini kınıyorum. Kendi oyuncuları bile ´hocamniye baskı yapıyoruz´ diye anlam verememişken bu hırsına şahsımda şaşırmıştır.Kimse sizden mağlubiyet istemiyor. Ancak sahada kendimizi Ermenistan yadaYunanistan takımı gibi hissettik. Bir hocanın ne hesaplaşması varsa sahayayansımasının en güzel örneğine şahit olduk. Liderliği garantilemiş, şampiyonkupası dahi sahaya getirilmiş bir takımın var gücüyle savaş havasında oyunsergilenmesini bir hocanın alenen istemesi, aklımıza birazda ´işin içindesiyaset mi var´ sorusunu getirdi. Ereğli Demir Çelikspor üst yönetimine sormak isteriz. Bune perhiz, bu ne lahana turşusu? Şampiyon olan Ereğli Demir ÇeliksporBasketbolcularını yürekten kutluyorum. Ayrıca takımın Koç´u Bahadır beyibu hırsı gruplarda da göstermeye davet ediyorum´ dedi. 

 

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2015, 07:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER