´´Bu mükemmel gurur ve başarı hepimize hayırlı olsun´´

2015-2016 futbol sezonunu şampiyon olarak tamamlayarak Süper Amatör Kümeye yükselme başarısını gösteren Bayatspor Yönetim Kurulu şampiyonlukta emeği geçen herkese yayınladıkları yazılı açıklama ile teşekkür etti.

´´Bu mükemmel gurur ve başarı hepimize hayırlı olsun´´

2015-2016 futbol sezonunu şampiyon olarak tamamlayarak Süper Amatör Kümeye yükselme başarısını gösteren Bayatspor Yönetim Kurulu şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Kdz. Ereğli 1. Amatör Kümede 2015-2016 futbol sezonunu şampiyon olarak tamamlayarak büyük bir başarıya imza atan Bayatspor kulübü yayınladıkları yazılı mesajda şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür etti. Kulüp olarak gelecekte daha büyük başarılara imza atacaklarının sözünün verildiği yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

2015 Yılı Mart ayında yönetim kadrosunda yapılandeğişikliklerle görev alan yeni arkadaşlarımız ile girdiğimiz bu uzun vemeşakkatli yolda, 2015-2016 futbol sezonunu şampiyon olarak tamamlamanıngururunu yaşadık, yetmedi deplasmanlı süper amatör kümeye yükselme Play-offmüsabakalarında da yine çok üstün bir emek ve çaba ile önce Gelikspor’u veardından Tepebaşıspor’u eleyerek adımızı önümüzdeki sezon için süper amatörligine yazdırmış bulunuyoruz.

Bayatspor Kulübünün 29 yıllık tarihinde bizden öncekiyönetici arkadaş ve abilerimizden aldığımız bu bayrağı, yaptığımız ve göstermişolduğumuz çaba, emek, fedakarlık ve özveri ile gururla taşıdık ve takımımızınbu çok mükemmel başarıya ulaşmasına vesile olduk. Kulübümüz bu günlere kolaygelmedi. Biz yönetim kurulu olarak bizden önce görev yapan tüm arkadaş veabilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Onlarda çok zor durumlarda görevleriniyerine getirdiler. Kulübümüz son 4 yılda inanılmaz başarılara imza attı. Önce1. Amatör kümeye yükselme başarısı gösterdi, ardından iki kez lig şampiyonluğu,bir kez lig ikinciliği yaşadı. Üst üste üç kez Play – Off müsabakalarında yeralmanın sevincini yaşadık. Bunlar hafife alınacak şeyler değildir. Biz hepimizetekrar şükranlarımızı sunuyoruz. Fakat bu yıl takımımızın, teknik kadromuzun veyönetimimizin göstermiş olduğu birlik beraberlik sonucunda Bayatspor’umuzu hemlig şampiyonluğunu hem de Play –Off müsabakalarında şampiyon olarak adımızıSüper Amatör ligine yazdırdık. Bu yolda başta kulüp başkanımız Sn. TahsinEroğlu, 2. Başkanımız Sn Özay Efe ve özellikle kulüp müdürümüz hatta kulübümüzünamiral gemisi vasfında hizmetleri bulunarak yanımızda olan Kardeşler Kuyumculuksahibi Sn Yaşar Can arkadaşımız ve ayrıca Moda Gelinlik ve Perde sahibi Sn.Engin Aksin ile diğer yönetim kurulu arkadaşlarımız tam bir aile gibikenetlenerek görevlerimizi ve sorumluluklarımızı yerine getirerek bu haklıgururu yaşadık. Bize bu gurur ve mutluluğu yaşatan teknik kadromuzda yer alanantrenörlerimiz Sn İlker Bozkurt ve Sn Hüseyin Erbakıcı hocalarımıza vebirbirinden değerli yürekleriyle oynayan adeta yeri geldiğinde kendi özeldurumlarından bile ödün vererek ter döken çok kıymetli futbolcu kardeşlerimizede çok teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çok kıymetli bu iki antrenörümüz bizekadroda bize kadroda yer alan futbolcularına güvendiğini, 1 Amatör Kümeşampiyonluğu ve Süper Amatör Kümeye yükselme başarısını yakalayacaklarınınsözünü yerine getirerek bizi ayrıca gururlandırmış, mutlu etmiş veonurlandırmışlardır. Tekrar kendilerine çok teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizi buyolda yalnız bırakmayan Bayatspor’u seven ve destekleyen köy muhtarımız vehalkımıza, taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu mükemmel gurur ve başarıhepsine, hepimize, köyümüze ve Kdz Ereğli’mize hayırlı olsun. Rabbim birlikberaberlik içinde bizlere, takımıza nice başarılar nasip etsin inşallah.Bizimle beraber Ereğli’mizden Süper Amatör Kümeye yükselme başarısını gösterenAkınspor yönetim ve futbolcularını da tebrik ediyor bu yolda birliktesevenlerimize daha çok mutluluklar yaşatacağımıza inanıyoruz.


Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2016, 17:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER