Afacan, ''Tarsus oyun olarak sert bir takım''

Afacan, ''Tarsus oyun olarak sert bir takım''

Afacan, ''Tarsus oyun olarak sert bir takım''

Zonguldak Kömürspor'un teknik direktörü Serkan Afacan, kendi sahalarında 3-0 kazandıkları Başkent Akademi maçı ve hafta sonu deplasmanda oynayacakları Tarsus İdman Yurdu maçına değindi.
Zonguldak Kömürspor'un teknik direktörü Serkan Afacan, Başken Akademi karşısında iyi bir oyun sergilediklerini söyleyerek, Başkent'in oyun içerisinde hiç pozisyonu olmadığını ve galibiyeti taraftara armağan ettiklerini söyledi. Afacan ayrıca her zaman hedeflerinin play off olduğunu vurguladı. 
''Galibiyeti taraftara armağan ediyoruz''
Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan, galibiyeti taraftara armağan ettikleriniş söyleyerek, ''Haftalar sonra galibiyetle tanıştık. Bu galibiyet taraftara armağan olsun. Çünki deplasman olsun iç saha olsun bizi desteklediler. Oyun olarak onları tatmin ettiğimizi düşünüyoruz. Sonuca yansıtamıyorduk bunu. Bak maçından da 3-0'lık net bir skorla ayrıldık. Oyunun geneline baktığımız zaman iyi bir oyun oynadığımızı düşünüyorum. Bak takımının bizim kalemizde net pozisyonu yok. Sahamız yağışlı hava nedeniyle bizi zaman zaman zorladı. Ben alınan sonuçtan ötürü memnunum. Futbolcularımı kutluyorum. Her hafta iyi oynuyorduk ama sonuca yansıtamıyorduk. Gol bölgesindeki sorunu çözemiyorduk. Ama bu hafta onu da neticelendirdik''dedi. 
''Tarsus oyun olarak sert bir takım''
Tarsusun oyuna olarak sert bir takım olduğunu ifade eden Afacan, ''Puan ve oyun olarak Türkiye'de bir sempati kazandığımızı düşünüyorum. Tarsus maçını izledim. Tarsus oyun olarak sert bir takım. Ergün hoca iyi bir teknik adam. Zor bir maç olacak. Onlar da kazanmak isteyecekler. Bende her teknik adam gibi 2 maçı kazanmak istiyorum. Umarım bunu başarabiliriz''diye konuştu. 
''2 oyuncumuz cezalı durumda''
Zonguldak Kömürspor'un teknik direktörü Serkan Afacan, 2 oyucunun cezalı olduğunu belirterek, ''Hakan 4 sarı kart cezalısı. Metin kırmızı kart cezalısı. Kadromuz biraz dar. Onların yerlerine oynayacak arkadaşlar da onlar kadar ellerinden gelen mücadeleyi göstereceklerdir. Bizde kişiler değil takım başarılı''şeklinde konuştu
''5 maçlık galibiyet hasretinde bizde üzüldük''
5 maçlık galibiyet hasretinde kendilerininde üzüldüğünü ifade eden Afacan, ''Play off sınırındaki takımlara bakarsak Samsun, Manisa, Yeni Çorumspor gibi bunlar çok ciddi rakamlarla kurulmuş takımlar. Sancaktepe ve Trabzon Hekimoğlu takımlarıda o şekilde. Bizse bu ligin en düşük bütçeli 3 takımından birisiyiz. Baktığımız zaman bunlarla yarışıyor olmak bizleri şehiri taraftarı heyecanlandırıyor. İnanın 5 maçlık galibiyet hasretinde bizlerde çok üzüldük. Play off her zaman hedefimiz ya içinde ya da sınırında her zaman olacağız''dedi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2019, 22:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER