Afacan,''Zor bir deplasmandan puan aldık''

Afacan,''Zor bir deplasmandan puan aldık''

Afacan,''Zor bir deplasmandan puan aldık''

Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan, geçtiğimiz hafta 0-0 berabere kaldıkları Amed maçı ve hafta sonu konuk edecekleri Kırklarelispor maçına değindi.
Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan, Amed'in kendilerine kötü bir misafirperverlik yaptığını söyleyerek, artık kazanmaları gerektiğini ve saha ve seyirci avantajını kullanarak Kırklarelispor'u yeneceklerini söyledi. 
''Amed yakışık almayacak hareketler yaptı''
Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan, Amed takımının kendilerine maçın başından sonuna kadar yakışık alamayacak hareket yaptıklarını söyleyerek, ''Amed Sporun göstermiş olduğu misafirpeverlikden dolayı teşekkür ederim. Tabi ısınmaya çıktığımız andan itibaren seromoniden itibaren takım kaptanlarının ve yedek kalecilerinin yapmış oldukları davranış yakışıksız davranışlardır Maça geldiğimizde böyle bir atmosferde başladık. 8 10 bin kişilik taraftar topluluğu vardı. Maça baktığımız zaman pas trafiğinin en düşük olduğu maçlardan bir tanesiydi. Genele baktığımız zaman mücadele vardı. Yakaladığımız net pozisyonlar vardı değerlendiremedik. Galip gelebileceğimiz bir maçtı''dedi. 
''Zor bir deplasmandan puan aldık''
Zor bir deplasmandan puan aldıklarını ifade eden Afacan, ''Beraberlikle döndük. Bi çok takım Amed deplasmanına gittiğinde puan dahi alamayacak durum ortaya çıkabilir. Bu takım küme düşme potasına yakın bir takım. İç sahada maç kazanmak isteyecek bir takım. Onun için alınan 1 puanın değerli olduğunu düşünüyorum''diye konuştu. 
''Saha ve seyirci avantajını kullanarak kazanmak istiyoruz''
Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan, Kırklarelispor maçında saha ve seyirci avantajını kullanacaklarını belirterek, ''4 haftadır gerçekten kazanamıyoruz. Maçlara baktığımız zaman zorlu rakiplerle oynadık. Manisa Amed bu ligde zorlu takımlar. Galip gelmek istiyoruz. Onun içinde oyun stratejemizi onun üstüne kuruyoruz. Bizler bu kadar emeğin karşılığını galibiyetle sonuçlanmasını istiyoruz. Bu hafta saha ve seyirci avantajını kullanarak Kırklarelispor'u yeneceğimizi düşünüyoruz. Kırklarelispor'a bakarsak kupada 3 tane lig takımı geçerek buraya geldiler. Değerli bir takım olduklarını gösterdiler. Biz kazanmak istiyoruz''şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2020, 20:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER