Akdeniz: İlimiz 50 milyon liranın üzerinde yatırım aldı

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, şehrin spor alanında bugüne kadar 50 milyon TL´nin üzerinde yatırım aldığını belirterek, yapımı devam eden projeler hakkında son gelişmeleri aktardı.

Akdeniz: İlimiz 50 milyon liranın üzerinde yatırım aldı
Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, şehrin spor alanında bugüne kadar 50 milyon TL´nin üzerinde yatırım aldığını belirterek, yapımı devam eden projeler hakkında son gelişmeleri aktardı.
Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, özellikle Bahçelievler Mahallesi´ndeki 3 bin 204 metrekarelik alanda yapılan spor salonu hakkında açıklamalarda bulundu. Ağustos ayında açılması hedeflenen spor salonu Zonguldak´ın yanı sıra bölgeye hitap edecek. 

TEMMUZ´UN 15´İNDE İÇİ TAMAMEN BİTMİŞ OLACAK

Spor salonunun fiziki olarak bitmiş olduğunu ifade eden Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, Spor salonumuzun içine sadece skorboardları ve koltukları konacak ve hizmete açılacak. Daha önce başka bir firma ile çalışıyorduk. Firmanın işi yapamaması sonucunda bu yılın ocak ayında ikmal ihalesi gerçekleştirdik. İkmal ihalesi neticesinde ihaleyi alan firma spor salonumuzda işlerine hızlı bir şekilde devam ediyor. Temmuz ayının 15inde spor salonunun içi tamamen bitmiş olacaktır. Ağustos ayında da çevre düzenlemesi yapacağız. Zaman zaman basında bununla ilgili olumsuz haberlere rastlıyoruz bunları çoğunluğu gerçeği yansıtmamakta. Yapılan bir iş var, yapılan bir ihale var. ´Yağmur suyu girdi inşaata´ diyorlar. Biz burayı denetledik, böyle bir şey yok. Yağmur girmesi söz konusu değil dedi. 

ALAPLI SALONUNA KAVUŞUYOR 

Alaplı Gümeli´de bir spor salonunun bittiğini söyleyen Akdeniz, Çarşamba günü inşallah Ankara’dan gelen kontrol ekipleriyle uygun bulursak teslim alacağız. Bakanlık kurulduğundan itibaren, 2011 yılından itibaren Türkiye genelinde ve Zonguldak ilinde Gençlik ve Spor Bakanlığımızın bu şekilde yatırımları hızlı şekilde sürmektedir. Burada birçok sentetik sahalar, spor salonları, gençlik merkezleri ve bazı ikmal ihaleleri yapıldı diye konuştu. 
Zonguldak´ın 50 Milyon liranın üzerinde yatırım aldığını belirten Akdeniz, Bunlardan bir tanesi de Canpolat Pamay Salonu ve antrenman salonlarının, Zonguldak Şehir Stadyumu´nun kapalı tribünlerinin yıkılıp yeniden yapılması var. Bu ihaleler ile beraber Zonguldak’ta 3 yıl içerisinde bakanlığımızın bize sağladığı imkanlar neticesinde yatırımlar devam etmektedir edecektir” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2015, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER