Akınspor'dan kınama!...

Akınspor'dan kınama!...

Akınspor'dan kınama!...

Zonguldak Süper Amatör ligi takımlarından Akınspor'un Yönetim Kurulu, geçen hafta sonu karşılaştıkları İhsaniyespor'un futbolcularını ve Yönetimini kınadıklarini açıkladı.  Olayları başlatan İhsaniyespor ekibi olduğunu belirten açıklamada şunlar kaydedildi; "Ülkemizin içinde bulunduğu durum,
34 Şehit verdiğimiz, yas tuttuğumuz,derin üzüntü yaşadığımız bugünlerde kulübümüzün 29 Şubat 2020 tarihinde oynadığı Kozlu İhsaniyespor müsabakası bitmeden yaşanan üzücü ve asla tasvip etmediğimiz olaylarla gündeme gelmesinden dolayı büyük bir mahçubiyet yaşamaktayız.
Olayları başlatan,bizleri maç boyunca küfür,tehdit ve tahrik içeren sözlere maruz bırakan hatta taraftarlarımıza edep yerlerini gösterecek kadar seviyesizleşen İhsaniyespor’un birkaç futbolcusundan,almış olduğumuz darp raporları ve şahitlerimizle birlikte şikayetçi olduk.
Yargıya intikal eden olayların neticesinde oyuncularımızın kırılan kolunun,ezilen parmaklarının ve vücutlarındaki darp izlerinin hesabını sormak için hukuki sürecin dikkatle takipçisi olacağız.
Bu olaylara karışan başta kendi futbolcularımız ve İhsaniyespor futbolcuları olmak üzere,olayları saptırarak,abartarak işin tamamen şov ve reklam kısmında yer alan İhsaniyespor Yönetimini ve camiasını esefle kınıyoruz.
Yaşanan olaylar neticesinde Zonguldak amatör futbolu mensuplarından ve o gün müsabakayı izlemeye gelen tüm taraftarlardan vermiş olduğumuz rahatsızlıktan,kötü ve çirkin görüntülerden dolayı özür diliyoruz."

Gündem

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2020, 13:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER