Alaplı Belediyespor 2´de 2 yaptı

Alaplı Belediyespor 2´de 2 yaptı

Alaplı Belediyespor 2´de 2 yaptı
 Alaplı Belediye Spor Başkanı Serdar Akyol, “Hafta sonu oynanan Çaycumaspor maçının son dakikasına kadar yüreklerini ortaya koyarak mücadele eden futbolcularımı kutluyorum. “ dedi. 
Akyol, yaptığı açıklamada, Zonguldak süper Amatör Liginin hazırlıklarını maçların başlamasına 1 hafta kala başlamamıza rağmen 2 hafta 2 galibiyet aldıklarını söyledi.
Yeni ve geç bir takım olduklarını anlatan Akyol, “ Hafta sonu kendi saha ve seyircimizin önünde karşı karşıya geldiğimiz Çaycumaspor’u iyi mücadelenin ardından son dakikalarda bulduğumuz gollerle 2-1 yenmeye başardık. Ben öncelikle maçın son dakikasına kadar yüreklerini ortaya koyarak mücadele eden futbolcularımı tebrik ediyorum. Ligin başlamasına 1 hafta kala antrenmanlara başlamamıza rağmen takımımız durumu çok iyiye gidiyor. İnşallah daha iyi olacağız. Alaplı Belediye Spor’un hedefe her zaman şampiyonluktur. Bu hedef doğrultusuna çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu takım daha çok çalıştıkça daha iyi duruma gelecektir. Bize desteklerini esirgemeyen başta Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e esnaflarımıza ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2016, 06:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER