Amatör kulüplerden deklerasyon

Karadeniz Ereğli’de yer alan 10 tane amatör spor kulübü ortak hareket etme kararı aldı.

Amatör kulüplerden deklerasyon

Karadeniz Ereğli’deyer alan 10 tane amatör spor kulübü ortak hareket etme kararı aldı.

Kdz EreğliGençlik ve Spor İlçe Müdürü Haydar Üzülmez’in organizesi doğrultusunda Kdz.Gençlik Merkezinde yapılan toplantıda yeni sezonöncesinde kulüplerin son durumları hakkında bilgi alışverişi ve idmanprogramları üzerine düzenleme yapıldı.

ToplantıyaZonguldak Ereğli Spor Başkanı Kaan Kocaman, Gümelispor Başkanı Levent İlik, KepezsporBaşkanı Baki Karaaslan, Karadenizspor Başkanı Muhsin Aydın, ÇaylıoğlusporBaşkanı Fikri Kayacan, Akınspor Başkanı Reşat Pala, Cumaspor Başkanı FikriÇelik, Bayatspor Başkanı Tahsin Eroğlu, Yeni Mahallespor Genel Kaptanı CavitBekçibaşı, Neyren Gökçelerspor Genel Kaptanı Kenan Aydın, Kdz. EreğliBelediyespor Alt Yapı Sorumlusu İsmail Aydın, Yardımcı Antrenör Ercan Yamankatıldı.

Gerçekleştirilentoplantıda Beyçayırı Sahasının oynanabilirliğinin tartışılmasının yanı sırakulüpler arası ilişkilerde ele alındı. Kdz Ereğli Gençlik ve Spor İlçe MüdürüHaydar Üzülmez’in önderliğinde amatör takımların sorunlarının giderilmesihususunda çözüm yolları arandı. Üzülmez konuşmasında ‘bizler amatörkulüplerimizin sorunlarını giderme konusunda elimizden geleni yapıyoruz. Yenisezon öncesinde Beyçayırı Sahamızdaki yoğunluğun önüne geçmek için kulüpbaşkanlarımız ile bir araya geldik. Yeni sezonda tüm takımlarımıza başarılardileriz’ dedi.  

Beyçayırı Sahasınınsorunları ile birlikte kulüplerden alınan aydınlatma parası ve kira bedellerindenduyulan rahatsızlığın dile getirildiği toplantıda kamu kurum ve kuruluşlarınınhep birlikte ziyaret edilerek amatör spor kulüplerine destek istenmesitoplantıda alınan kararlardan biri olarak kayıtlara geçti.

Ayrıca ZonguldakEreğli Spor Başkanı Kaan Kocaman toplantıda bütün amatör kulüpler olarak kurumtakımı olmayanlara (ERDEMİR) Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalarının malzemedesteği vermesi konusunda talep dilekçesinin hazırlanarak Erdemir’e verilmesiniönerdi. Bu konuda tüm amatör kulüp yetkilileri Erdemir ile kulüpler arasındasözcü olarak Z.E.S Başkanı Kaan Kocaman’ı yetkilendirdiler.

Toplantısonunda bütün amatör spor kulüp başkanları kendilerinden hiçbir zamandesteklerini esirgeyemeyen başta Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü UğurAkdeniz’e ve Kdz. Ereğli Gençlik ve İlçe Spor Müdürü Haydar Üzülmez’e teşekkürettiler. 

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2015, 06:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER