Antrenör Aydoğan Hoca İle Yeni Sezon Çalışmaları Başladı

2017-2018 sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL) da 4.sezonunu yaşayacak Kdz. Ereğli Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları başladı.

Antrenör Aydoğan Hoca İle Yeni Sezon Çalışmaları Başladı

Kışla Spor Tesislerinde yapılan sezonun ilk idmanında oyuncular yo-yo testinden geçti.yeni sezonun ilk idmanını Kdz.Ereğli Belediyespor 2. Başkanı Halil Bozkuş, As Başkan Hasan Pınarcık, Genel Kaptan Şafak Erel ve Futbol Şube Sorumlusu Olcay Ural da izledi.

Pazartesi gününden itibaren sezona çift idmanla hazırlanacak olan eflatun beyazlılar 20 Ağustos’ta 11 günlük kamp için Bolu’ya gidecek.Kdz.Ereğli Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları Antrenör Hüseyin Aydoğan yönetiminde Kışla Spor Tesislerinde yapılan ilk idman ile başladı. Pazartesi gününe kadar izinli olan Okan Avcı, Muhammet Kurt, Fehmi Kara ve Turgut Delen dışındaki tüm oyuncularımız katıldığı idmanda oyuncular yo-yo testinden geçti.

Antrenör Hüseyin Aydoğan, yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını belirttiği açıklamasında hafta başından itibaren sabah ve akşam idmanıyla hazırlıklara devam edeceklerini belirterek izinli olan oyuncularında katılımı ile tam kadro halinde 20 Ağustos tarihine kadar Ereğli’de çalışmaları sürdüreceklerini ve bu süreç sonunda kamp kadrosunun belli olacağını ve 20 Ağustos da başlayacak Bolu kampıyla sezon hazırlıklarını sürdüreceklerini söyledi.

 

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2017, 07:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER