AS Başkan Yazıcıoğlu Teşekkür etti

Yazıcıoğlu Şirketler grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Kdz. Ereğli Belediye spor As Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, Hafta sonu oynanan ve Temsilcimiz Ereğli Belediye spor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlanan maçta takımı yalnız bırakmayıp destek veren herkese teşekkür etti.

AS Başkan Yazıcıoğlu Teşekkür etti

Yazıcıoğlu Şirketler grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Kdz. Ereğli Belediye spor As Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, Hafta sonu oynanan ve Temsilcimiz Ereğli Belediye spor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlanan maçta takımı yalnız bırakmayıp destek veren herkese teşekkür etti. Yazıcıoğlu yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

“Bölgesel Amatör Lig´de mücadele eden Karadeniz Ereğli Belediye sporumuz hafta sonu karşılaştığı Vefa Spor karşısında muhteşem bir galibiyete imza attı. Karşılaşmaya fırtına gibi giren takımımız, ikinci yarıda da mücadeleden düşmeyerek karşılaşmayı 2 - 0 galip tamamladı. Bu maç bir kez daha Alaplı ve Ereğli´nin bir bütün omuz omuza olduğunu gösteren tabloyla karşılaştık. Hiçbir zaman yalnız bırakmayıp, bu müsabakada da örnek bir taraftar profilini gösteren Genç Ereğlililer başta olmak üzere Alaplı´nın Mavi Şeytanlarına ve bu takımın her zaman arkasında duran tüm Ereğli halkına soğuk havaya rağmen takımımızı destekleyen taraftarımıza çok teşekkür ederim. Takımımız, taraftarlarımıza bu galibiyetle en güzel hediyeyi vermiş oldu. Lider olarak yoluna devam eden Ereğli Belediyesporumuzun teknik heyetimizi ve futbolcu kardeşlerimizi tebrik ediyor, kulübümüzden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal´a teşekkür ediyorum”dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2015, 13:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER