‘Babamla basketbol oynuyorum’

Kdz. Ereğli Belediyespor Basketbol takımlarında oynayan sporcular babalarıyla birlikte basketbol maçı yaptı.

‘Babamla basketbol oynuyorum’

Kdz.Ereğli Belediyespor Basketbol takımlarında oynayan sporcular babalarıylabirlikte basketbol maçı yaptı. Sporcular “Babamla Basketbol Oynuyorum’’ projesikapsamında babalarına karşı mücadele ederken maçı seyreden anneler de oldukçamutlu ve heyecanlı gözüktü.

“Babamla basketbol oynuyorum’’ projesi hakkında konuşanKdz. Ereğli Belediyespor 2.Başkanı Ayhan Atay; “Ereğli Belediye spor basketbolailesi olarak güzel bir akşam yaşadık. Amacımız sporcu ve aileleriyle bir bütünolmak. Tüm velilerimize teşekkür ediyorum dedi. ’dedi.

Antrenör Barış Bahadır ise yaptığı açıklamada, “Geçen senesonunda ilkini yaptığımız ‘Babamla Basketbol Oynuyorum’ projesinin ikincisinigerçekleştirdik. Bu güzel akşama yaklaşık 70 sporcu ailesi katıldı.Sporcularımız için de aileleri içinde oldukça eğlenceli oldu. Biz aslındaçocuklarla güzel bir basketbol yolculuğu yapmaktayız. Bu yolculukta velilerbizlerin en büyük destekçisi. ’dedi

Antrenör Levent Ekici’de , “Bu proje bizler için çokdeğerli. Hem sporcularımızın aileleriyle vakit geçirmiş oluyoruz hem desporcularımızı yeni sezon öncesinde moral ve motivasyon olarak hazırlamışoluyoruz. Amacımız Ereğli Belediye spor basketbol ailesini gittikçe büyütmek.Bu anlamda katılımcı ailelere teşekkür ederim ‘’şeklinde konuştu.

Yapılan maç sonrasında etkinliğe katılan sporcular anneleringetirdikleri pasta ve börekleri yiyerek fotoğraflar çektirdi. Veliler organizasyonunilerleyen tarihlerde tekrarlanmasını talep etti. 

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2014, 07:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER