Bağlum, Hazırlıkları Başladı

Ligin 10. Hafta maçında deplasmanda K. Bağlumspor ile karşılaşacak olan Devrek Belediyespor, bu önemli maçın hazırlıklarına başladı.

Bağlum, Hazırlıkları Başladı

Bölgesel amatör Ligin 10. haftasında  deplasmanda Keçiören Bağlumspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz Devrek Belediyespor, bu maçın hazırlıklarına başladı.  
Devrek sahasında Teknik adam Selçuk Sarı yönetiminde yapılan antrenmana Devrek Belediyesporlu oyuncular ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başladı. Gruplar halinde isabetli pas çalışmasıyla devam eden antrenman yarı sahada oynanan çift kale maçla son buldu. 

Antrenman sonrasında açıklamalarda bulunan Devrek Belediyespor teknik adamı Selçuk Sarı, “ Son 3 haftadır iyi oynadığımızı söyleyebilirim. Soğuksuspor galibiyeti sonrasında Bartınspor maçına da çok iyi hazırlandık. Bu maçta öne geçecek golü de bulduk ama kazanamadık.  

Bu maçı unuttuk bu hafta deplasmanda oynayacağımız önemli K. Bağlum maçı var. Bu önemli maçın hazırlıklarına bugün itibaren başladık. İnşallah bu maçta galibiyet alarak bir çıkışı yakalarız. Bunun içinde maç gününe kadar sıkı bir şekilde çalışmalarımız devam edecek”dedi. 

 

 

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2017, 22:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER