BAKAN EREĞLİSPOR’DA…

BAKAN EREĞLİSPOR’DA…

gundemeregli.com-Geçtiğimiz günlerde BAL Ligi´ndemücadele edecek Futbol A Takımının Antrenörlüğü için Taner Demirbaş ile anlaşanKdz. Ereğli Belediyespor yönetimi, Kadınlar 1.Ligi´nde mücadele edecek BayanFutbol Takımının başına da Necat Bakan´ı getirdi.

Kadınlar 1.Ligi´nde mücadele edecek Kdz. Ereğli BelediyesporBayan Futbol Takımının Antrenörlüğüne Necat Bakan getirildi. EreğliBelediyespor 2.Başkanı Ayhan Atay ve Futbol Şube Sorumlusu Gökmen Baydan, kulüptesislerde Necat Bakan ile bir araya gelerek; anlaşmaya vardı.

Anlaşmaya ilişkin bir açıklama yapan Ereğli Belediyespor 2. BaşkanıAyhan Atay, anlaşmanın hem kulüp hem de Necat Bakan adına hayırlı olmasınıdiledi.

BAKAN: ELİMDEN GELENİYAPACAĞIM

Anlaşmaya ilişkin açıklamasına, Öncelikle yeni sezonunbölgemiz için hayırlı olmasını diliyorum. diyerek başlayan Bakan, Beni kadın futbol takımı Antrenörlüğüne layık gören sayın başkan Hüseyin Uysalve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Kadın futbol takımının Ereğli adına çokbüyük önemi vardır. Bu görevi en iyi şekilde temsil etmek için elimden gelengayreti göstereceğimden kimsenin kuşkusu olmasın.dedi.

NECAT BAKAN KİMDİR?

1956 yılında Düzce´de doğan Necat Bakan, futbola Düzce Gençtakımında başladı. Düzce Hamidiyespor´un ardından 3.Ligde Düzcespor,2 ligde iseRizespor formaları giyen Bakan, daha sonra Kaynaşlıspor, Esnafspor, Alaplıİncivezspor´da oynadı. Bakan futbol hayatına 1989 yılında Erdemirspor- İnciveztakımları arasında oynanan jübile maçıyla nokta koydu. 1984 yılında ilk Antrenörlükdeneyimini Alaplı İncivezspor´da yaşayan Bakan, daha sonra sırasıyla AlaplıBelediye, Eleşlerspor, Düzce Beyciler Çimenspor, Karadenizspor, Esnafspor, Düzcespor,Erdemirspor ve son olarak da Gümelispor´u çalıştırdı.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2014, 07:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER