Başarılı Teakwondo Antrönörü Şahin´den açıklama

25-29 Kasım 2015 tarihleri arasında Antalya´da gerçekleştirilen ve 17 ülkenin katıldığı 8. Dünya O-Sport Şampiyonasında büyük bir başarıya imza atan Gülüç Belediye spor Kulübü’nün Başarılı 3. Kademe Teakwondo antrönörü İlkin Şahin O -Sport Dünya şampiyonası ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu.

Başarılı Teakwondo Antrönörü Şahin´den açıklama


25-29 Kasım 2015 tarihleri arasında Antalya´da gerçekleştirilen ve 17 ülkenin katıldığı 8. Dünya O-Sport Şampiyonasında büyük bir başarıya imza atan Gülüç Belediye spor Kulübü’nün Başarılı 3. Kademe Teakwondo antrönörü İlkin Şahin O -Sport Dünya Şampiyonası ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu. Gülüç Beldesinde çocuklara böyle bir imkânı sağladığı için Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’a teşekkür eden Şahin şunları söyledi;

“O-Sport karma dövüş sanatlarına giriyor. Teakwondo, Kixbox, Karate, Judo, Güreş kısacası Her dövüşten var, O-Sport, Dünya Şampiyonasının bu yıl 8.’si düzenlendi. Bunun federasyonu İran’a bağlı olduğu için İranlılar kendi düzenledi, resmi müsabaka çok güzel geçti, çocuklarımız çok iyi mücadele etti”

‘’AMACIMIZ; GENÇLERİMİZİ SOKAKLARDAN KURTARMAK’’

Bizim amacımız burada gençlerimizi sokaklardan kurtarmak; Bonzai’den, eroinden her türlü pislikten gençlerimizi kurtarıp spora teşvik etmek. Bunun için yıllardır mücadele veriyoruz ve şunu söylüyorum; Ereğli, Zonguldak çevresinde şuan da neredeyse kimsenin yapamadığını yaptık, 3 tane 3. Bir tane 2. Bir tane de 1. çıkardık. Yarın bir gün bu çocuklarımız milli takıma çağırılacak

‘’VÜCUDU YORULMAYAN İNSAN BAŞKA İNSANLARA ZARAR VERİR’’

Biz Gülüç’ deki Ereğli’deki gençlerimizi toplayalım spora teşvik edelim. Bu konuda belediye başkanlarımız yardımcı olsun, Emniyet Müdürümüz, Kaymakamımız yardımcı olsun. Geleceğimiz gençler bizim. Bunları toplayıp bir araya getirip spor yapalım. Spor yapmayan insan, vücudu yorulmayan insan başka insanlara zarar verir. Spor’un disiplinini alacak, eğitimini alacak, saygısını alacak. Bu şekilde yetişen insanda gençler de başka olur. Düşüncesi değişir, çevreye karşı hal ve hareketleri değişir, benim amacım bu. Her şeyden önce birinci çıkartmaktansa şampiyonlar çıkartmaktansa herkesi spor yapsın topluma faydalı olsun. Yıllardır bunun için mücadele veriyorum. Sadece gençler değil herkes gelsin spor yapsın”

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2015, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER